daca ai far stock..iti trebe h4 55 w..sau 35 w
Atentie La Ce Instalatie Xenon Si Becuri Folositi !
Collapse
X
-
Care ar fi mai bune?Cele de 55w?Sau si cele de 35w fac destula lumina?
Si spuneti ce marca folositi/aveti in dotare!Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by AG 23 YNG View PostCare ar fi mai bune?Cele de 55w?Sau si cele de 35w fac destula lumina?
Si spuneti ce marca folositi/aveti in dotare!
Daca pui pe 55w o sa te injure destui,ca practic farul e fara lupa iar 55w pe el ii cam orbeste seara pe cei din fata ta.
Comment
-
Mersi pt.raspuns.Dar aveti idee sunt legale sau nu?Aici cam toti i-si dau cu parerea fara a avea habar.Ca au auzit pe nustiu cine....ca ar fi ca nu ar fi.....etc.?Deci nu are nimeni vreo cunostinta sau pe altcineva care sa ne lamureasca odata pt. totdeauna daca sunt legale sau nu?
Bine in cod scrie-ca nu ai voie sa modifici instalatia de iluminat?Ok.
Dar nu se modifica inst. ci doar becul-practic.nu se schimba far sau mai stiu eu ce.
Sunteti de acord cu mine?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Poate o fi vreun coleg mai in tema decat noi.
Nu as vrea sa-mi pun bi-xenoane si sa ma trezesc ca mai iau si amenda de ma ustura-n f..d pt. asta.
Astept un raspuns concret.
Multumesc anticipat.Va salut.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
up!!!!!!!!!!!!!!!!
Chiar nimeni nu-i infornat corect,asupra acestui aspect?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
la farurile unde se foloseste bec HID (XENON) sunt 2 variante
- cu lupa de sticla pentru a focaliza strict unde este nevoie
- cu oglinda care arata identic cu cea de halogen, dar care are o anumita forma - de exemplu VOLVO a folosit la inceput modelul asta dar a renuntat.
ambele au - ATENTIE - sistem de reglaj al inaltimii farului in functie de greutatea care este in masina, si care sistem al naibii, masoara inaltimea puntii spate si cu cat e mai lasata de fund masina, cu atat coboara farurile sa nu ii orbesti pe cei care iti vin din fata.
dar, in Romanica nu este necesar, ca oricum bajetzii "pune faza lunga sa vada eu", da-l in bip-bip pe ala din fata, sa nu se uite daca nu ii convine...
am vazut astfel de oameni si mi-a parut rau ca nu am pusca...
si pot sa bag mana in foc ca sunt si aici pe forum care citesc si au Xenon si rad in barba...am vazut berline cocosate de cat de incarcate erau si omul nu umblase macar la reglajul ala sa coboare farurile, asa ca se vedeau de ziceai ca vine un UFO peste tine...Last edited by skd_ozenel; 12 February 2009, 17:47.
Comment
-
Ok.Daca montez bi-xenon pe farurile stock ii orbesc pe ceilalti din trafic?
Ce faruri as putea monta pt. a fi OK?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
poti monta bixenon pe faruri stok cum am eu dar ai mare grija unde le reglezi asta ac sa nu orbesti pe cei din fata cum am patit eu
veneam de la pitesti faza scurta si mereu flesuri-flesuri de la cei din fata si ma intrebam dc oare pana am fost iar la un cel cu instalatia si a reglato bine acum pot sa zic chiar bine iar ca sa ma convind cat de bine a fost facuta am fost si la dacia in service sa ma conving iar cei de acolo au zis ca sunt ok
Comment
Comment