Atentie La Ce Instalatie Xenon Si Becuri Folositi !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Esti multumit de ea?Lumineaza bine?
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Da si eu am tot bixenon si lumineaza super. Am tot vazut ca te interesezi de xenon, nu mai sta pe ganduri si sa tot intrebi pentru ca o sa ai parte de tot felul de raspunsuri.
      Eu am de jumate de an instalatia si nu m-a oprit nimeni,nu am avut probleme cu ea si lumineaza prea bine...acum urmeaza faruri cu lupa deci va trebui sa o schimb.
      1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Poate-mi spui si mie ce fel de faruri cu lupa iei.Macar daca dau un ban sa-l dau cu folos.Bine cu lupa am inteles ca focalizeaza mai bine decit farul stock.Oricum acum deocamdata ma interesez/documentez mai bine,in viitorul apropiat voi monta xenon.In mai trebuie sa fac ITP si zic sa scap de o grija si abia apoi sa montez xenon.Tine-ma la curent daca-ti iei faruri cu lupa.Mersi mult.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

Maine(sambata) ar trebui sa le si montez,deocamdata am montat decat stopurile...e vorba despre pachetul la 420 de lei,sper sa fie ok si pentru orice eventualitate cred ca o sa schimb becurile cu unele cu filtru UV ca astea nu cred ca au,nu m-am uitat inca...instalatia de xenon o las pentru mai tarziu ca abia am facut investitia si cred ca urmeaza arcuri mai mult ca sigur...dar cine stie sa vedem ca am un amic care vinde xenoane si poate imi da pachetul si ii dau banii cand am...sa vedem.Te tin la curent.
          P.S. Xenonul care il am deja adica ala H4 o sa il dau colegului meu de apartament cred(are logan ca al meu)ca a zis ca se vede bine,adica a simtit diferenta cand s-a dat cu al meu.

Comment

Ok!Astept sa revii cu poze si lamuriri.
            Te SALUT.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

salut baieti , am si eu un set de faruri angel eyes.nu stiu cum bat cu becurile stock dupa ele .. ce ziceti se renteaza sa bag xenon pe angel eyes?se vede bine ??

Comment

Vezi sa aiba protectie UV daca nu au schimbale(becurile).Spune-mi daca esti multumit de ele,cum bat?(mai localizat?)
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

Eu le-am schimbat azi,am pus "ochii de inger" ... dar nu imi dau seama ca e zi inca...mai pe seara sa vedem ce si cum. Becurile deocamdata nu le-am schimbat,sper zilele urmatoare,oricum sunt niste becuri foarte ciudate,eu n-am mai vazut pana acum,ascutite in capat. Poate o sa fac niste poze cand le schimb.

Comment

Daca montezi xenon pe faza scurta,sa-mi spui cum se vede,comparativ cu bixenon pe farurile stock.[tu ai avut,si trebuie sa stii daca e o diferenta in bine sau in rau]
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

Stai sa vad cum fac cu banii...nu e chiar asa roz nici la mine,e recesiune
                      Dar da,cum le montez o sa te anunt,sper ca mai bine ca H4.

Comment

Cu becuri normale in angel ayes vezi cat...o ceapa degerata.
                        Daca pui xenon inclini balanta, insa una peste alta nu este o mare imbunatatire, rezultatul fiind asemanator cu cel al luminii stock.
                        Cat despre xenoane in faruri stock, sunt inutile caci nu focalizeaza, asadar nu numai ca ii orbeste pe ceilalti participanti la trafic ( oricat le-ai regla, fluxul de lumina fiind transmis in toate partile ), dar nici nu imbunatatesti aria vizuala.
                        Faceti urmatorul experiment: luminati de la 15 m o burdura noaptea, si incercati sa definiti conturul ei....In afara de faptul ca se vede " ca ziua", adica albastru, alb sau cum vreti voi.., nimic altceva, limitele si conturul obiectelor nefiind f clare.
                        PS: distanta bec - oglinda in cazul instalatiilor xenon este mai mare decat in cazul instalatiilor cu hologen, deci alt punct in minus pt instalatii xenon in faruri cu oglinda.

Comment

Deci in concluzie nu se merita nici-nici.
                          Oare chiar nu se vede mai bine cu angel-uri + xenon pe faza scurta vs. faruri stock si halogan?
                          Voi face o proba cu vreun coleg din logan club mioveni care are montat asa ceva.
                          Va SALUT.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

In seara asta am iesit cu ea dupa ce i-am montat angel-urile...am iesit pe DN si am ramas total dezamagit de schimbare...ma holbam sa vad in fata,spre deosebire de cum era inainte cu xenon pe farurile stock.
                            Nu e lumina multa dar bate mult mai bine si mai focalizat. Trebuie neaparat xenon...nu stau fara o luna si cred ca produc un set ca nu se mai poate. Atunci sa vedem ce si cum.
                            Numai bine.

Comment

@Anca tu ai vorbit exact cand trebuia sa taci.
                              Eu am angel eyes cu xenon ce 2 ani de zile, nu mi s-a ars nici un geam de far nu m-a intrebat niciodata politia de ele.
                              Eu cred ca postati cam fara rost si in necunostinta de cauza.
                              Ati indus de tot in eroare pe bietul om.

P.S. Angel eyes + xenon= +50% mai multa lumina si aspect

Comment

Da ALIN0007 are perfecta dreptate .
                                :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google