Nu stiu cum sa o distrug mai usor....ca am taiat ieri la ea 2 ore
Aeratoare Peugeot 308
Collapse
X
-
pe linga inelul argintiu nu merge facut ceva ca un distantier ca sa umple acel spatiu desenat de mine cam naspa cu albAttached Files
Comment
-
nu ma gandeam la acel material pe care se face gravarea pentru usi ( director ..... sau nr apartamentului ) aste o chestie din plastic cu o foita metalica la exterior .
baietii pe forum au facut literele LOGAN aplicate pe volan din acel material care are maxim
1 mm grosime si cred ca ar imbraca frumos aeratoarele
Comment
-
Originally posted by tirum76 View Postpe linga inelul argintiu nu merge facut ceva ca un distantier ca sa umple acel spatiu desenat de mine cam naspa cu alb
Originally posted by Irinel TIN View Postsalut.de unde le-ai achizitionat si la ce pret?
Salut,
Am gasit si eu pe EBAY SUA - 4 BUC LA 32 DOLARI :d
;)
Abea astept sa-mi vina ...si sper sa nu intampin probleme la montaj!
Comment
-
poi atunci am si eu unul de vanzare tot cum il da si colegul de mai sus la pret 50 lei este nou nout ! daca este cineva interesat pmsigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
daca mai vrea careva aerator de peugeot am eu unu al dau cu 5(cinci) lei! ca al tin aruncat prin portbagaj degeabaLast edited by slim_daddy40; 26 November 2012, 21:01.
Comment
-
daca in loc de logan am fi avut un Mustang, ca cel din poza de mai jos, iar mai fi schimbat cineva aeratoarele?... cu cele de Peugeot 308...
Comment
Comment