Vopsit Bari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopsit Bari

Am fost astazi la autoeuropa (Timisoara) si am intrebat pe cei de la service cat ma costa sa vopsesc cele 2 bari in culoarea caroseriei.Raspunsul a fost ca in jur de 1.5-2milioane pe piesa deci vreo 3-4mil cele 2 bari.Pt pretul sigur sa vin dimineata si ami calculeaza.Am vazut parca pe careva pe forum care a spus ca a dat 1.8mil pt vopsire bari si oglinzi.Poate cineva care a facut la dealer operatia asta sa-mi spuna pretul?
    Last edited by blaze2k; 23 April 2008, 19:25.

Si daca ai vazut ca se discuta acolo de ce nu ai intrebat si tu ? Crezi ca mai era necesar inca un topic?

sigpic

Comment

E corect pretul. La dealer, mai mic decat pretul asta n-o sa gasesti. In alta parte, da.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Oare de ce am mai facut un topic? Hmm sa ma gandesc pt ca am vazut discutia acuma 3 luni

Na ca am postat de ori ..nu stiu sa sterg .BTW mi se pare cam scump vopsit 2 bari 4bulioane dar vreau sa fie calumea nu sa ma duc la spalatorie si sa mi se duca vopseaua asa ca prefer sa dau mai mult.
        Last edited by crististreulea; 23 April 2008, 21:50.

Comment

o fi asa !! Am fost si eu la un dealer si iam spus la vopsitor...nene nu-mi fa prin firma,factura alea alea ca asa mai pun si imi iau prestige...cica nu nu iti fac eu asa blat...si mi-a aruncat si mie un pret de 4 mil ....si eu am sa caut un alt service sa vad cat imi ia !!am mai vazut si eu taxiuri cu bari care aveaua sarite vopseaua ....si mi-au spus utiliizitorii de pe forum ca cica nu s-a dat cu primer si un spray:-?? si altii care au folosit aceastea in alta parte au ajuns la 2 mil ...
          Last edited by crististreulea; 25 April 2008, 21:57.

Comment

Eu am vopsit bara fata si cea spate anul trecut la dealer si ma costat 250 ron(la negru,fara factura)
            Ambition 1,5 DCI Sedan

Comment

Si ai garantia ca ti-a facut-o calumea,mai ales ca nu ti-a dat factura?

Comment

Mai e un thead pe care se discuta acelasi subiect asa ca eu zic ca trebuie mutata aceasta discutie

Comment

@SoNyKeL sti tot timpu te iei asa de oricine ....acuma a intrat nu are de unde sa stie ....imediat sariti pe el ....parca sunteti dzeu pe cuvant asa ceva.....chiar nu mi se pare o crima ca a mai deschis un thread se poate inchide sterge si asta este

Am fost eu la un service la mine in resita...miau cerut 650 ron pe bara fata spate,oglinzi , manere mi se pare aberant....chiar nu se merita banii astia ...o sa o dau eu jos si o sa o vopsesc eu cu sprayul de 650 ron o sa o vopsesc o viata
                  Last edited by Seba; 24 April 2008, 15:35.

Comment

Daca ajung azi de la scarbici o sa ma duc sa dau duma cat costa vopsitu pe naspa fara factura )

Comment

Originally posted by andrei View Post
                      E corect pretul. La dealer, mai mic decat pretul asta n-o sa gasesti. In alta parte, da.
                      Andrei la dealer la Dacia Feleac Cluj vopsitul spoilarelor ii 4,5 mil

LE:Partea neagra a spoilarului fata + spate
                      2004 Dacia Logan 1.4MPi
                      2006 Dacia Logan 1.5dCi
                      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Originally posted by dany_6900 View Post
                        o fi asa !! Am fost si eu la un dealer si iam spus la vopsitor...nene nu-mi fa prin firma,factura alea alea ca asa mai pun si imi iau prestige...cik nu nu iti fac eu asa blat...si mi-a aruncat si mie un pret de 4 mil ....si eu am sa caut un alt service sa vad cat imi ia !!Am mai vazut si eu taxiuri cu bari care aveaua sarite vopseaua ....si mi-au spus utiliizitorii de pe forum ca cik nu s-a dat cu primer si un spray:-?? Si altii care au folosit aceastea in alta parte au ajuns la 2 mil ...
                        am inteles ca nici primerul nu ar fi asa bun.
                        Plus ca trebuie inainte matuit plasticul,deci probabil smirgluit,tratat...apoi vopsit.
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cristi_XP las ca vezi u dupa ce iti scoti masina din service sa vezi urme de smirghel (zgarieturi mici de la smirghel daca te uiti cu atentie).

LE: Tinighicii le gac in graba.
                          2004 Dacia Logan 1.4MPi
                          2006 Dacia Logan 1.5dCi
                          2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Majoritatea le fac in graba.....cel mai bine e sa te duci la un service unde cunosti pe cel care ti le vopseste ca sa-ti faca treaba buna.

Comment

La Barlad e 180 ron de vopsit un spoiler

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google