daca n`a masurat bine , poate trebuie sa-ti dau eu sucul ) , dar acolo merge fara subler .
Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...
Collapse
X
-
uitati o poza cu arborele. Va rog sa imi spuneti ce vreti sa masor. Pana acum atat am masurat (e cam greu de masurat exact)
Nu prea se vede in poza dar a dat aproximatic 39.5mmAttached Files
Comment
-
ia poza te rog si fa semne unde vrei sa iti spun inaltimile.
Despre volanta stiu sigur ca acele gauri nu sunt la distante egale. Cand am vrut sa punem volanta nu mergea decat intr-o sigura pozitie perfect. Daca invarteai de ea vedeai ca mereu cel putin o gaura nu era perfect centrata.
Comment
-
este normal ca volanta sa mearga pe vilbrochen intr un singur sens / pozitie. am mai zis. volanta are un dinte lung care este citit de senzorul de turatie ca ECU sa stie unde este TDC.
stai ca m am tampit. cursa pistonului este 2 x lungimea manetonului
cursa are 80.5 deci manetonul trebuie sa aibe 40.25Last edited by alessandro; 12 December 2011, 14:18.
Comment
-
Deci nici 1.7, nici 1.6, cred ca ajunge undeva la cilindree de 1.5). E-n regula pana acum).
Comment
-
alexule, cred ca are un dinte in minus in sirul de dinti de pozitie, ca ecu sa stie tot timpul pozitia fiecarui piston in motor.
in alta ordine de idei, melcule, tu ai masurat dimetrul manetoanelor, nu distanta din centrul manetonului la centrul axei arborelui.
in alta ordine de idei, tu vrei sa rodezi motor de 1.6 cu soft de 1.4? de ce dracu' nu bagi din start un soft pt un motor de 1.6? zau ca nu te inteleg, numa lucruri pe bucati ai facut pana acum...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
sponsorizati-ma voi cu banii de soft si pun de care vreti voi.
masina merge foarte bine, cu tot cu softul de 1.4. se pare ca s-a adaptat, in masura in care poate, la noile interne. probabil are inca dureri de cap cu axa cu came. cert e ca trage din ce in ce mai bine, are cuplu din ce in ce mai mult.
Comment
-
masina se adapteaza, asta nu inseamna ca intr-un final softul va fi 100% compatibil cu noul motor. macar un soft de 1.6 cipuit, 150 ron. la final, facem improvizatii, dupa ce combinam piese din 4 motoare
se masoara distanta de la manivela la centrul axei de rotatie al arborelui, aia e diferenta intre arborii de 1.4 si de 1.6, nu grosimea manetonului, aia e neesentiala in modificarea cilindreei.
---|__|--- distanta dintre - si _ asta difera, acu' cred ca-i clar.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
la 150 de ron este optimizarea, nu softul de 1.6 chior. daca merge la 150 de ron, de ce preturile vehiculate peste tot sunt de la dublu in sus? are cineva un hex de 1.6 95 de cai de cupa Logan? ca programator am la servici, iar mufe si restul gasesc pe Maica Domnului.
se va face si optimizare. dupace il bat la linii e gobghil gaz spun de care soft este.
Comment
Comment