Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne mai fierbi mult? Ai desfacut distributia?
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• din motivele enumerate de seba mai sus razvanypo trage mai bine ca MCD. are cuplu mare pe rapoartele potrivite.

Comment

• Originally posted by dsign View Post
        Ne mai fierbi mult? Ai desfacut distributia?
        amana inevitabilul
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ne mai dam odata? Vine 13 ianuarie).
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Sincer imi pare rau si pentru MELC si pentru RAZVAN , melc cand m-a intrebat de swap I s-a parut mare suma, dar ieftineala a costat in ambele parti ...uite la DNF,a luat un motor curat 1.6 si nu se plange, RAZNANYPO si COCO au pus motor de 1.4 pe cutie de diesel,au transformat clio 1.4 al lui cristiusb in 1.6 fara probleme ...deci se poate fara chixuri..
            RAZVANE,fa ce ti-am zis cu compresia si vino pana nu e prea tarziu sa-ti recalibrez distributia

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
              din motivele enumerate de seba mai sus razvanypo trage mai bine ca MCD. are cuplu mare pe rapoartele potrivite.
              E valabila treaba asta.Cand ma dau cu DNF care are 1.6 cu evacuare fara cat filtru si soft, el schimba la 5700-5800 eu la 6300 si suntem paraleli pana la final de a3a.Abia atunci il depasesc, el ii da a4a la 5700 eu urc in a3a.
              Asa ca nu conteaza prea mult turatiile.
              Inca o chestie care a spus-o el, ca la 1.6 se simte mai mult cum pierde puterea spre 6000rpm decat la fostul 1.4 dar nu stiu cat o fi de adevrat
              Last edited by al!n; 4 January 2012, 09:40.
              AG 16 Y M A

Comment

• asta simt si eu, dupa 5000-5500 pica in nas.

cutia de dizal pe 1.4 am mai auzit, dar nu e puturos???

si cos_min_i, daca stiai de swap-uri, de ce ai tacut in papusoi? cand intrabam cine se baga n-a schitat nici unu' vreun gest. cu atat mai putin sa "scapati" vreo idee. va era teama ca ma apuc de mecanica sa va iau painea de la gura? sunt complet dezamagit de voi.
                Last edited by razvanamza; 4 January 2012, 10:37.

Comment

• ai patit ceva ? nu inteleg nimic din posturile voastre . v ati dat sau nu ?

Comment

• nu ne-am "dat". vreau sa ajung sa fac si distributia (tocmai ce am revenit in Bucuresti), si om vedea ulterior. aflu doar ca swap-uri de genul se mai fac, dar e "secret". deci ma chinui sa adun informatii , ma zbat sa aflu 2-3 detalii singur, ca sa aflu ulterior ca se stie, se face, etc. asta apropo de proaspete dezamagiri. acum depinde si cat era "pretul" ca eu oricum am dat extrem de putin pe swap-ul meu.

Comment

• eu cunosc un caz de supernova facuta 1.6 cu piese de pe un megane 1.6 16v

am auzit ca s ar potrivi si biele de diesel 1.5 85 cai

Comment

• nu a fost secret pentru nimeni , de parca nu ma cunosti si nu stii ca daca mi-ai dat un telefon si nu pot sau nu stiu in 5 minute ti-am gasit solutia ... nu ai intrebat nimic ... cat te-a dus totul pana acum si intreaba-l pe cristi usb si DNF cat i-a dus pe ei ...

Iar le arunci Alex ? Mai da-le draq de fiare , ca bagi o galagie de bani si de 110 cp si 150 NM cuplu nu sari

Comment

• nu arunc ma nimic. am scris doar in caz ca se gaseste vreun amator de distrus motoare. sa i fie de folos bielele de dci

eu am renuntat la a mai cere vreo performanta confort sau fiabilitate de la masina asta a mea. m a dezamagit. nu credeam sa fie asa varza Loganul.
                          Last edited by alessandro; 4 January 2012, 11:32.

Comment

• Da-ti cu apa rece peste ochi si revino-ti...
                            Vrei performanta de o conversa, baga bani cum a facut groza.
                            Vrei mai putin, investeste 150 lei si ai resoftare.
                            Ce te tot caca pe tine atata? Masina asta are performante decente pt gradul ei de evolutie, ba chiar peste.

Comment

• eu unul nu am renuntat , mi se pare o masina foarte fiabila daca stii de unde sa-ti scoti piese bune la preturi bune si unde sa apelezi

Comment

• Perfect de acord... Mai ales cand ma uit peste gard, la celelalte marci, la ce preturi au piesele, chiar si aftermarket
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google