Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Cezar View Post
    Da-ti cu apa rece peste ochi si revino-ti...
    Vrei performanta de o conversa, baga bani cum a facut groza.
    Vrei mai putin, investeste 150 lei si ai resoftare.
    Ce te tot caca pe tine atata? Masina asta are performante decente pt gradul ei de evolutie, ba chiar peste.
    la performanta nu ma refer la fuga. in cat face suta. am facut si resoftare la Dimsport si mergea ca o panarama masina consuma cat un 2.0 si fugea cat un 1.6 8v . abia trecea de 160 cu mari chinuri si insistente

Originally posted by cos_min_i View Post
    eu unul nu am renuntat , mi se pare o masina foarte fiabila daca stii de unde sa-ti scoti piese bune la preturi bune si unde sa apelezi
    vrei sa enumar cate probleme si chichite are masina mea ?

sa incep cu greierii din bord sau cu faptul ca bate ceva la puntea spate ?

eu stiu mai bine cum trag de ea ca un caine mort prin service uri si reprezentante. nici macar atunci cand a fost noua nu a mers bine. trage dreapta de intra in santz de cand am luato si nimeni nu i a dat de cap. lualar spumele de fier ca numai masina nu e

Comment

• Esti tu mai ghinionist, probabil...
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• alessandro:Mergi la un service ce are dispozitiv de centrat caroserii si verifica toata carsoeria sa nu fie stramba, cu toate ca asta ar fi caz extrem.
        AG 16 Y M A

Comment

• e prea mult bai. cat mai merge merge. asta e

Comment

• da-mi un telefon in week-end si iti fac si greierii si apucaturile de dreapta

...ASA CA PENTRU DORITORII DE SWAPURI CE-A MAI BUNA VARIANTA ESTE ALT MOTOR ...

Comment

• mai intai sa rezolv cu scartaitul pedalei de ambreiaj

am gasit niste " solutii " pe alte forumuri

Comment

• Nu ca unii aveti toata colonia de pasari migratoare ...

Comment

• adica suntem ?

Comment

• eu iam pus vaselina :)) nu mai scartaie )

Ascultati,alessandro exageraza masina lui e stats......doar ca el e perfectionist ,unpic prea perfectionist .......
                    sigpic
                    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• mama stau si citesc si ma minunez . tovarase alessandro , tu ori esti ghinionist ori ai pitici pe creier sincer... si taicamiu are 16 volti si 40000km din care 20000 i-am facut eu . si crede`ma ca la 18 ani numai burnout-uri vedea si liniute si nu agata nici abreiajul , greierii sunt normali(daca nu vroiam greieri imi luam mercedes) cu toate ca un prieten are E classe-ul ala nou si ii scartzaie pivotii si la reprezentanta i-au zis sa bage si el ulei cu seringa . la clio am acelasi motor k4m are 140000km cu ambreiajul original nu scartaie nu agata , ce-i drept se apasa mai greu dar nu ingrijorator . cu suspensiile care le are acum imi scartaie si fetele de usi cand merg pe drumuri "grele" , bordul si alte plastice nu mai zic . m`am obisnuit si probabil asa trebuie sa faci si tu . repet vrei confort de mercedes , demaraj de ferrari si consum de logan diesel ... ai gresit masina ! nu te supara pe mine ...

Comment

• nu cred ca merita sa ma obosesc in a raspunde la astfel de posturi.

Comment

• din cate se vede nici logan nu a meritat sa iti cumperi... se mai intampla si deastea ca nah... . eu citesc forumul zilnic , chiar daca nu postez , nu pot sa nu observ ca din 7 posturi in 5 te plangi ba ca trage stanga , ba ca iti bate ceva , ca agata ambreiajul si scartaie , ca greierasi , ca o mai ti cat mai merge ... nu sunt vre-un ahtiat dupa logan dar daca tot te nemultumeste in halul asta masina vinde-o mai pui 40000E si iti iei o MASINA ! mama lor de fiare ...

Comment

• pentru ca forumul e plin de dastia ca tine care doar se uita in loc sa dea un sfat.
                            sau mai rau comenteaza sa se afle in treaba.

e asa greu de inteles ca am o problema cu pedala de ambreiaj si nimeni nu este in stare sa o rezolve ? hai ? esti in stare sa faci altceva decat sa fact reply uri stupide ? zi mi ce sa fac, zi mi ce problema are pedala
                            ai avut macar bunavointa sa dai o cautate sa vezi ca este o problema foarte intalnita la Renault uri ?
                            daca tie iti place sa mergi cu troace care zdrangane si scartaie ... esti invitatul meu
                            eu am dat 10.000 pe o Dacie si macar pretentia sa mearga drept pot sa o am

deja ma enerveaza si ma irita la maxim posturile fara rost.

Comment

• Ba, esti capatanos tare! La ce n-ai rezolvat scartaitul cand ai schimbat ambreiajul, ha? Acum mai desfa ctia o data si rezolva. Tre sa ai langa tine mult spray de curatat frane si o unsoare rezistenta la temperaturi inalte (sa fie de calitate buna, nu porcarii din targ)
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• am incarcat tati cu o mie de vaseline. si cu pasta ceramica si cu vaselina grafitata smechera si cu vaselina metabond.
                                am curatat cu spray de frane pana scartaia nuca se tija de curate.
                                tot a inceput sa scartaie. incep sa cred ca nu este de la nuca. pentru ca efectul dureaza cativa km. cand se incalzeste iar scartaie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google