Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pune-o cum oi pune-o si date cu viteza sa vezi cum stai acu.Ca pe 11 cik ii expira asigurarea.))
    App..cei care ati masurat compresia, ati dat la automat cu acceleratia calcata sau fara?
    AG 16 Y M A

Comment

• Deci fara "asigurarea lui alex" nu mai pot .....stie tot forumu ca pe 11 ii expira
      Razvane nu le da satisfactie ....fa cum spune la carte distributia normala ca nu ai distributie variabila
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• astazi am pus distributia la loc. era un dinte decalat( spre habitaclu). masina trage acum ca inainte, dar mai vanjos. in afara de faptul ca in 6000rpm inca mai avea vana, si trage din 1200, nu am de declarat decat ca CONVERSIA A REUSIT!
        Deci se poate trece la 1.6 fara schimbarea motorului! marti pe data de 10.01.2012 ne vedem la kiss pentru demonstatia de putere, daca voi putea ajunge. urmeaza admisia metalica de Megane 1.6 8v, dar asta la topicul de admisii.

Sa nu uit: masina merge si pe gaz la fel de frumos, deci este o dubla reusita!

Comment

• cati km ai de cand ai facut swap ul ?

Comment

• peste 2000.

Comment

• e ok. daca era ceva ar fi trebuit sa apara pana acum.

mai ramane testul final

Comment

• In sfarsit! Buni mecanici ai avut ma!!!
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• i-ai compresia ... pe 10 vin cu 1.4

Comment

• vezi sa fie mai lesinat 1.4 ala. si sa aibe rezervorul plin. cu benzina de la LUK. si inca o persoana in masina daca se poate. ulei si filtre proste se subintelege.....altfel nu se stie rezultatul. e pe muchie si asa

Comment

• eu am benzina SOCAR in masina. am fost la Bt

Comment

• Felicitari Razvan pentru reusita !!

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                          masina trage acum ca inainte, dar mai vanjos. in afara de faptul ca in 6000rpm inca mai avea vana, si trage din 1200 CONVERSIA A REUSIT!

las`o ca macane razvane , scoate`i limitarea atunci daca trage si dupa 6 mii.
                          tu ti`ai pus vreun turbo pe toata plaja de turatie si nu ai zis ?

Comment

• Razvane, bucura-te de ea asa cum e si nu o baga la liniute, sa nu-ti para rau mai tarziu.

Stiu cateva cunostiinte care au avut de bagat bani seriosi in masini dupa niste forje... pentru un teribilism gratuit.

Unul a busit turbina si chiulasa la un BMW 318 tds, iar altul a schimbat galeriile de admisie si evacuare + turbina + EGR la un Mercedes-Benz S 320 CDI --- pentru o forja anapoda cu niste necunoscuti de pe strada
                            Last edited by ion_R5; 6 January 2012, 17:31.

Comment

• inseamna ca erau masinile pe duca , ce , nu poti merge cu o masina tare ca pica nu stiu ce ? hai sa fim seriosi.

Comment

• Nu este vorba ca masinile erau pe duca. Erau chiar bine intretinute.

Ala cu BMW-ul i-a dat in ture ai i-a dat dupa aia peste 200 km/h si a tinut-o asa cativa km, l-a facut pe unul cu o Alfa Romeo pe benzina... A fiert motorul si a dat si turbina pe ulei.

Cel cu Mercedes-ul 320 CDI i-a dat in ture rau de tot. Mecanicii i-au spus ca cel mai probabil s-a desprins funingine din EGR si din galeria de evacuare care i-a descentrat turbina. Schimbat galerie de evacuare, de admisie, turbina, EGR = 8000 euro.

Masinile astea daca nu vedeau forjele respective, mergeau si acuma. Eu asta vreau sa subliniez.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google