km n-am multi, vreo 62.000. dar catalizatorul are un zumzet ciudat pe la 4000rpm, adica e "spart fagurele". poate e asezat de-asa masura incat blocheaza prea mult gazele arse. incerc sa ajung maine seara, dar nu promit nimic. si oricum mai gasesc eu un "etalon" daca chiar vreau sa vad cum merge. daca vin si ma dau acum, asa cum mi se pare mie ca merge, pierd sigur. merge mai binisor pe turele mici, dar se gatuie repede, si isi revine aproape pe la 5000rpm, dar tot "chinuita" mi se pare. cand o fi gata dau sfoara-n tara. ideea este ca merge motorul bine si nu am probleme de compresie/fum s.a.m.d.
asa cum spuneau si ceilalti colegi cateva posturi mai sus, mie si 1.4 imi tragea cam slab, deci daca problema persista, nu-i nici in motor, nici in ECU. voi vedea ce rezolv cu catalizatorul zilele astea, sa-mi fac un pic de timp liber. deci NU garantez ca ajung maine seara, si nu de "frica" cand va fi rezolvata si problema asta, si voi vedea ca iau 175-180 fara probleme, vin si la o "linie". timp e destul.
asa cum spuneau si ceilalti colegi cateva posturi mai sus, mie si 1.4 imi tragea cam slab, deci daca problema persista, nu-i nici in motor, nici in ECU. voi vedea ce rezolv cu catalizatorul zilele astea, sa-mi fac un pic de timp liber. deci NU garantez ca ajung maine seara, si nu de "frica" cand va fi rezolvata si problema asta, si voi vedea ca iau 175-180 fara probleme, vin si la o "linie". timp e destul.
Comment