Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• stii care ar mai fi o rezolvare. vorbesti la RC sa o puna pe Dyno. vezi ce scoate

@ cristiubs hai ca usor usor lucreaza toti sa descopere misterul si sa il rezolve pe amza. si cei mai carcotasi fac asta

Comment

• si daca are o fisa cu o putere nespecifica pt 1.6 la ce il ajuta.Tot nu stie de unde este.
      axele de 1.6 si 1.4 nu au coduri diferite?cele sport au scris codul pe ele.Ai putea afla exact ce axa ai pe ea.

Comment

• da poate masina trage cum trebuie si se asteapta pretentii prea mari de la ea

Comment

• zicea ca atinge cu greu 130km/h....asta nu prea inseamna ca trege cum trebuie.
          cosmin CGK poate e mai in masura sa zica cum trage...sau parca zicea ca merge cam la fel cu un 1.4...deci tot nu e bine.
          Ideal ar fi un test...liniuta....cu 1.6 stock sau doar cipuit....si lasate orgoliile deoparte....ca mabate X si ca rade Y...etc.Testul poate ajuta la formarea unei vederi mai apropiate in legatura cu performantele masinii.

Comment

• azi viteza vine la kiss si poate veni si razvan sa vada cum sta. Daca vrea. Totusi nu cred ca trage la fel de prost ca inainte, totusi are bobina noua, acum motor de 1,6 soft de 1.6, axa de 1.6 totusi ar trebui sa fie o imbunatatire.

Comment

• Originally posted by cristiubs View Post
              zicea ca atinge cu greu 130km/h....asta nu prea inseamna ca trege cum trebuie.
              cosmin CGK poate e mai in masura sa zica cum trage...sau parca zicea ca merge cam la fel cu un 1.4...deci tot nu e bine.
              Ideal ar fi un test...liniuta....cu 1.6 stock sau doar cipuit....si lasate orgoliile deoparte....ca mabate X si ca rade Y...etc.Testul poate ajuta la formarea unei vederi mai apropiate in legatura cu performantele masinii.
              bine zis. lasam orgoliile acasa ne vedem azi cu totii la kiss si ajutam omul sa isi faca masina

vii razvane ?

poate gasim azi pe cineva sa imprumute un ECU + UCH de 1.6 pentru proba

Comment

• O sa vin si eu un pic pe la Kiss, daca vine si Razvan aduc un ecu cu soft de 1.6.
                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• La ce ora?
                  eu sunt prezent
                  ii dadeam eu uch si ecu dar uch se da jos ft greu

Comment

• Daca va aduce Fane ecu cu soft de 1.6 necodat nu va mai trebuie nimic.
                    Sa imi spuneti si mie daca se rezolva problema cu alt ecu.Cristiubs ma suni indiferent de ora.
                    AG 16 Y M A

Comment

• Cum am o veste te sun alin....
                      eu la 21.00 sunt la kiss

Comment

• pana la urma tu ce masina ai ? Crsit ubs. am auzit de clio 1.4 cu axa, dupa ceva 1.6 si la profil scrie 2.0 m ai ametit

Comment

• Uite un om de nota 10 ...Respect Fane
                          poate ajung si eu

Comment

• acum e 1.6....usor uso ajunge la 2.0 )))

Deci.....ne vedemm ori ba....dupa noi ii si segmentam motorul....dar el nu a confirmat nimic.
                            Last edited by cristiubs; 11 January 2012, 19:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• vin la kiss.

Comment

• Clar masina aia nu e in regula deloc deloc deloc...
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google