nu despre motorul tau vorbim aici, dar multumim de suport.
Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...
Collapse
X
-
Frate, parca lucreaza frizerii la service auto!!! Ce e motorul ala, bre? Scoala pentru mecanic wannabe? WTF? M-am plictisit si eu, ma mir consoarta cum de te mai suporta. Eu te lasam sa dormi pe presh demult...
Comment
-
inca nu s-a eliberat un elevator... se intampla un schimb de ulei la service acolo de aceea dureaza unpic mai mult de 3 zile , e o operatiune complicata.
sincer , din tot topicul asta eu concluziile le-am tras deja :
1. conversia se poate face
2. pentru a reusi ai nevoie de minimum de piese noi (cuzineti , segmenti) + refacerea honuielii ca sa fie treaba treaba
3. un mecanic priceput , nu toti cizmarii care nu mai au bocanci de lipit si s-au apucat de mecanica .
Conversie placuta...
Comment
-
motorul asta a mai fost de 2 ori gata, nu "aproape" si tot degeaba. tu insisti cu mecanicii aia de parca ar fi ultimii din univers. zi-ne cand merge mai bine, ca avem 40 de pagini deja de telenovele...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
pentru ca, deoarece, din cauza CA CURSA seCmentilor cand iera 1.4 iera mai scurta decat ie acum cand are interne de 1.6 si e posibil ca cilindrul sa fie uzat neuniform si am zis ca macar honuirea e necesara sa ii dea o "fata" cilindrului . si da... eu nu am de unde sa stiu , ca m-am nascut azi . noroc cu tine ca m-ai luminat . faptul ca ai 1000 de posturi "destepte" in 2 luni de formit nu dovedeste nimic ;) . tu esti dintre aia care merg pe premiza " las-o ba ca merge`asa , parerea mea..." .Last edited by silviu_cos; 23 January 2012, 23:54.
Comment
Comment