Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu despre motorul tau vorbim aici, dar multumim de suport.

Comment

• Eu cred ca ai primit suport si nu numai de la mine dar tot ce a zis dorelu ai facut ... cum am mai zis, ai ce invata din toate posturile ...

Comment

• Frate, parca lucreaza frizerii la service auto!!! Ce e motorul ala, bre? Scoala pentru mecanic wannabe? WTF? M-am plictisit si eu, ma mir consoarta cum de te mai suporta. Eu te lasam sa dormi pe presh demult...
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• nu mai e mult..

Comment

• Coming soon ...

A ajuns mai asteptat motorul acesta decat noul sezon din Dexter sau 2 barbati si jumatate

Ar trebui un 'trailer' care sa fie disponibil pe timpul asteptarii
            Logan GPL 1.4

Comment

• trailerul a fost...

Comment

• ne mai dai si noua detelaii despre masina? A ajuns pe elevator macar?

Comment

• inca nu s-a eliberat un elevator... se intampla un schimb de ulei la service acolo de aceea dureaza unpic mai mult de 3 zile , e o operatiune complicata.
                  sincer , din tot topicul asta eu concluziile le-am tras deja :
                  1. conversia se poate face
                  2. pentru a reusi ai nevoie de minimum de piese noi (cuzineti , segmenti) + refacerea honuielii ca sa fie treaba treaba
                  3. un mecanic priceput , nu toti cizmarii care nu mai au bocanci de lipit si s-au apucat de mecanica .
                  Conversie placuta...

Comment

• De ce sa refaci honuirea (operatie care oricum se face dupa alezare, nu peste alta honuire, dar nu ai de unde sa stii tu asta)? Ca sa poti arunca blocul linistit si sa iei altul?
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• masina e aproape gata..

Comment

• Pana la urma ce s-a dovedit a fi? Cu ce au gresit "inginerii"?

Comment

• arbori cotiti "inversati"

Comment

• Ppppffffffff. Nasoala treaba. Si ai reusit pana la urma sa faci o segmentare si sa schimbi si cuzinetii?

Comment

• motorul asta a mai fost de 2 ori gata, nu "aproape" si tot degeaba. tu insisti cu mecanicii aia de parca ar fi ultimii din univers. zi-ne cand merge mai bine, ca avem 40 de pagini deja de telenovele...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• pentru ca, deoarece, din cauza CA CURSA seCmentilor cand iera 1.4 iera mai scurta decat ie acum cand are interne de 1.6 si e posibil ca cilindrul sa fie uzat neuniform si am zis ca macar honuirea e necesara sa ii dea o "fata" cilindrului . si da... eu nu am de unde sa stiu , ca m-am nascut azi . noroc cu tine ca m-ai luminat . faptul ca ai 1000 de posturi "destepte" in 2 luni de formit nu dovedeste nimic ;) . tu esti dintre aia care merg pe premiza " las-o ba ca merge`asa , parerea mea..." .
                                Last edited by silviu_cos; 23 January 2012, 23:54.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google