Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• uzura aia e minima in 60k.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
      arbori cotiti "inversati"
      mari oameni
      Acum trebuie sa il astepti pe alexpeed juma de an pana isi face asigurare )
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Cum asa Cristi? Intra pe topicul de linii.

Acum iar trebuie sa faci rodaj Razvan? Sigur n-a ajuns din 1.2 in 1.0? Acum e sigur ca e 1.6?
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• salut si scuze ca ma bag dar nu era mai simplu sa iei un motor sh de 1.6 decat sa te lungeasca "mecanicii" aia cu saptamanile?

Comment

• Stiti care e singura parte buna? a scapat de supape indoite atunci cand a mers cu distributia cu un dinte decalata.

Comment

• distributie reising se cheama ! )
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ia ca nu va mai las sa va luati de modul de a decala distributia pentru ca, dupa cum zicea razvan, este a la melc) eu fiind primul care am avut.

Comment

• ideea nu era noua, atat sorin cat si dan o utilizau de mult.

Comment

• si pana la urma faci din nou distributia ?
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• sa nu uit, masina este gata, ma duc s-o iau. arborii au fost "inversati" din cauza unui "gheorghe" care a dat la mana piesa gresita. am montat si un ambreiaj nou, distributie noua.

Comment

• ti-a mai luat ceva pt manopera ?
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• nup. ar fi fost culmea. n-a fost vina mea cu arborele cotit.

Comment

• doamne ajuta... hai cu impresiile .

Comment

• Lasa ca la fel de gheoghe a fost si cel care l-a montat, putea sa verifice macar din curiozitate cursa la un piston .Din cate am inteles aceeasi mecanici au facut modificarea si la 08MeLc , deci trebuiau sa aiba habar .Asteptam impresii acum.

Comment

• nu acelasi mecanic.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google