va salut , eu tocmai am facut dintr-un 1.4 >> 1.6 si vreau sa va spun ca motorul merge perfect.
diferenta intre un piston de 1.4 si unul de 1.6 este ca pistonul de 1.4 este mai inalt decat cel de 1.6,
Iar diferenta de cursa se face din manetonul de la arborele cotit, care si ala este diferit de cel de 1.4.
Chestia cu inaltatoare pt chiulasa m-a amuzat teribil.
pistonul de 1.6 nu urca mau mult ca cel de 1.4, ci coboara mai mult.
deci nu are nici o treaba cu chiulasa, ca ar atnge in ea.
eu am intrebata si la rar, treimitand un mail, si mi s_a raspuns ca nu pot face aceasta operatiune deoarece o sa imi loveasca biela in partea inferioara a blocului motor. Uite ca nu mi_a lovit nici o biela, motorul merge perfect, fara nici o probl.
app, blocul motor este acelasi si pt 1.4 si pt 1.6.
pentru alte detalii , va stau la dispozitie
diferenta intre un piston de 1.4 si unul de 1.6 este ca pistonul de 1.4 este mai inalt decat cel de 1.6,
Iar diferenta de cursa se face din manetonul de la arborele cotit, care si ala este diferit de cel de 1.4.
Chestia cu inaltatoare pt chiulasa m-a amuzat teribil.
pistonul de 1.6 nu urca mau mult ca cel de 1.4, ci coboara mai mult.
deci nu are nici o treaba cu chiulasa, ca ar atnge in ea.
eu am intrebata si la rar, treimitand un mail, si mi s_a raspuns ca nu pot face aceasta operatiune deoarece o sa imi loveasca biela in partea inferioara a blocului motor. Uite ca nu mi_a lovit nici o biela, motorul merge perfect, fara nici o probl.
app, blocul motor este acelasi si pt 1.4 si pt 1.6.
pentru alte detalii , va stau la dispozitie
Comment