Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dupa ce e gata softul, va trebui "verificat". sper macar la cifra rotunda de 90 de cai. e deja destul pentru nevoile mele. chiar si cu softul de 1.4 masina se descurca excelent in trafic, fiind destul de vivace pana in 3000 de ture.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
      la 150 de ron este optimizarea, nu softul de 1.6 chior. daca merge la 150 de ron, de ce preturile vehiculate peste tot sunt de la dublu in sus? are cineva un hex de 1.6 95 de cai de cupa Logan? ca programator am la servici, iar mufe si restul gasesc pe Maica Domnului.

se va face si optimizare. dupace il bat la linii e gobghil gaz spun de care soft este.
      o sa ai calculator de 1.4 cu soft de 1.4 cu calibrare de 1.6 , mai multe detalii nu intru cu tine ca oricum ma chinui degeaba sa iti explic ca tot ai impresia ca le stii pe toate.
      Acu stau toti gata gata sa iti trimita fisierele . )
      Chiar ti-as trimite un fisier , ca as fi tare curios cum il scrii ) , dar poate gresesc si`ti trimit din greseala de clio )
      Last edited by Cristi_Xp; 14 December 2011, 01:49.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• voi incerca ceva mai bine de atat: calculator de 1.4 cu soft de 1.6 cu mapa "agresiva". sa vedem ce iasa zilele astea.

Comment

• Ai rezolvat cu senzorul de clapeta acceleratie?

Comment

• de Duminica am rezolvat.

Comment

• Originally posted by o8MeLC View Post
              despre ce vorbesti?
              adica il alearga ///DistriGaz de scoate sufletul din el. eu am ramas socat ca a stat langa mine din 2000 rpm.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                sponsorizati-ma voi cu banii de soft si pun de care vreti voi.

masina merge foarte bine, cu tot cu softul de 1.4. se pare ca s-a adaptat, in masura in care poate, la noile interne. probabil are inca dureri de cap cu axa cu came. cert e ca trage din ce in ce mai bine, are cuplu din ce in ce mai mult.
                O sai amestec sarac si topesti ceva. Chiar cu adaptivii de imbogatire si tot sarac o sa fie.
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• de mult cautam un 1.6 stoc sa vedem cum ne tinem dupa el. Ultima data cand s-a dat viteza cu un 1.6 gaz + remapat si-a luat o masina si ceva. Acum sunt tare curios cu amza avand in vedere ca atunci cand avea 1.4 lua bataie zdravan. Acum se va vedea daca era din cauza motorului sau e doar din cauza greutatii.

Comment

• acum vor sta egali sau nu

@ einstein la mers pe lambda AFR ul bate intre 14 si 15. cu soft de 1.4 pe 1.6 cat sa fie ? 17 - 18 ?

Comment

• Mergi la un ITP si vezi la 2500 cat e O2ul pe analizor; tare as fi curios sa aflu.
                      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• 0.00 % cand am facut ITP ul la mine asta

amza sa se duca. ii da 10 roni la baiat si ii zice fara probleme

bine...cu ajutorul ITP ului nu ti poti da seama cat de bogat merge. daca are AFR 12 tot oxigen 0 arata. in schimb se vede daca merge sarac

Comment

• Oricare ar fi rezultatul, se stie ca nu sunt multumit de cum trage Loganul meu, poate am si pretentii... ea pentru un 1.4 cu de toate trage foarte bine dar vreau mai mult:P. Azi am scos masina la nitel sport, ee forta pe benzina dar.. vreau imbunatatiri. Vad dupa ce ma dau cu amza sa vad cat a avansat.. sau poate devansat cine stie. Oricum, daca si acum ia bataie de la mine...
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Amzo nu-i asculta pe invidiosi. Pune-i soft de dci.

Comment

• am pus de Duster e racheta. am sa-i dau 3 masini lu MCD-ul cand il prind . lu gobghil gaz am sa-i accept provocarea, dupa ce se termina cei 3000km de rodaj. ne dam pe gaz, sa aiba si el o sansa.

Lasand gluma la o parte, masina a primit astazi soft la RacingCode, care a urcat pe masina softul complet de 1.6 pentru un pret foarte foarte bun, cu o interfata speciala.
                              La 3000 de ture, masina este muult mai vioaie ca inainte. inca mi se pare putin puturoasa sub 2000 de ture, numai ca softul e inca nou si mai are de invatat ce vreau de la el cu 2 oameni si greutate, inca imi pare mai sprintena decat 1.4 cand eram doar eu si toroapa

Comment

• ce soft extramega ai putut face cu masina in rodaj ?
                                ce facea interfata aia special ?)
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google