dupa ce e gata softul, va trebui "verificat". sper macar la cifra rotunda de 90 de cai. e deja destul pentru nevoile mele. chiar si cu softul de 1.4 masina se descurca excelent in trafic, fiind destul de vivace pana in 3000 de ture.
Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...
Collapse
X
-
Originally posted by razvanamza View Postla 150 de ron este optimizarea, nu softul de 1.6 chior. daca merge la 150 de ron, de ce preturile vehiculate peste tot sunt de la dublu in sus? are cineva un hex de 1.6 95 de cai de cupa Logan? ca programator am la servici, iar mufe si restul gasesc pe Maica Domnului.
se va face si optimizare. dupace il bat la linii e gobghil gaz spun de care soft este.
Acu stau toti gata gata sa iti trimita fisierele . )
Chiar ti-as trimite un fisier , ca as fi tare curios cum il scrii ) , dar poate gresesc si`ti trimit din greseala de clio )Last edited by Cristi_Xp; 14 December 2011, 01:49.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postsponsorizati-ma voi cu banii de soft si pun de care vreti voi.
masina merge foarte bine, cu tot cu softul de 1.4. se pare ca s-a adaptat, in masura in care poate, la noile interne. probabil are inca dureri de cap cu axa cu came. cert e ca trage din ce in ce mai bine, are cuplu din ce in ce mai mult.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
de mult cautam un 1.6 stoc sa vedem cum ne tinem dupa el. Ultima data cand s-a dat viteza cu un 1.6 gaz + remapat si-a luat o masina si ceva. Acum sunt tare curios cu amza avand in vedere ca atunci cand avea 1.4 lua bataie zdravan. Acum se va vedea daca era din cauza motorului sau e doar din cauza greutatii.
Comment
-
Oricare ar fi rezultatul, se stie ca nu sunt multumit de cum trage Loganul meu, poate am si pretentii... ea pentru un 1.4 cu de toate trage foarte bine dar vreau mai mult:P. Azi am scos masina la nitel sport, ee forta pe benzina dar.. vreau imbunatatiri. Vad dupa ce ma dau cu amza sa vad cat a avansat.. sau poate devansat cine stie. Oricum, daca si acum ia bataie de la mine...
Comment
-
am pus de Duster e racheta. am sa-i dau 3 masini lu MCD-ul cand il prind . lu gobghil gaz am sa-i accept provocarea, dupa ce se termina cei 3000km de rodaj. ne dam pe gaz, sa aiba si el o sansa.
Lasand gluma la o parte, masina a primit astazi soft la RacingCode, care a urcat pe masina softul complet de 1.6 pentru un pret foarte foarte bun, cu o interfata speciala.
La 3000 de ture, masina este muult mai vioaie ca inainte. inca mi se pare putin puturoasa sub 2000 de ture, numai ca softul e inca nou si mai are de invatat ce vreau de la el cu 2 oameni si greutate, inca imi pare mai sprintena decat 1.4 cand eram doar eu si toroapa
Comment
-
ce soft extramega ai putut face cu masina in rodaj ?
ce facea interfata aia special ?)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment