Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e vreo graba? mai am rodaj de facut, viteza tot face rodaj de 200k de km. zilele astea fac si distributia si vedem atunci.

Comment

• domnilor, mai exista si grade centezimale, adica cercul are 400 de grade, nu 360. culmea dracului, cercul asta de 400 e folosit cel mai mult cand e vorba de sisteme cu came...
      acu' eu nu contest ca initial, razvan sau cine a "decretat" alea 4 grade avea habar ca exista si-un alt fel de cerc decat ala trigonometric
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• sah mat
        ne-ai bagat in ceata )
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• tot n-am reusit sa fac distributia inca. am reusit sa iau un set de cauciuce "la promotie" cadou de Anul Nou. Motorul se simte oricum mai vanjos acum, mai ales pe turele mai mari, unde chiar se misca bine.

Comment

• consumul a mai scazut sau este la fel?

Comment

• s-a stabilit la un 12,6 urban, dar asta cu multe "smecherii"de scadere de consum - frana de motor din belsug, oprit motorul la semafor, viteza cat mai cosntanta..in principiu pare sa mai fi scazut nitel. oricum cred ca s-a mai "asezat"

Comment

• sigur ai o problema, eu zic sa verifici mai bine cam tot. la mine nu se intampla asa ceva si aveam motorul foarte foarte foarte strans nu ca al tau.

Comment

• o fi din soft
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• e de la distributia variabila cu dinti sariti (V-mpi))
                    sigpic
                    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Amzo repara masina mai. Cum sa ai asa consum dintr-un 1.4? Nu vezi ca-i ceva in neregula?

Comment

• ba pardon, din 1.6. cu 1.4 ajungeam destul de greu la asa valori. voi pune corect distributia si va fi totul gala, asa ca chill.

Comment

• Aleluia. Sa fie intr-un ceas bun.

Comment

• Multumesc, la fel tuturor entuziastilor care, poate, vor citit candva din scoarta in scoarta acest thread, din dorinta de a obtine 1.6. eu cred ca merita. va fi o baza mult mai buna pentru celelalte modificari, e un motor fiabil si rezistent. mergi si cu cureaua de distributie pusa la misto

Comment

• da tu esti sigur ca e aiurea distributia pusa ? sau doar presupui ?

Comment

• Pfff, sa zica Mateo ce consum am la agitata mea
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google