Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de mers merge bine, uniform, pe toata plaja de turatie. totusi, pe turele mai mari, simt ca ar putea sa fie si mai bine. compresie are, frana de motor este destul de puternica. pe turele mici merge mai bine decat anterior. poate fi considerat motorul inca "strans"? distributia e acum la locul ei. am depasit 2400km de cand am facut schimbarea internelor.

Era sa uit: pe gaz merge mai bine decat pe benzina, iar dimineata cu motorul rece, daca incerc s-o accelerez "se inneaca" pe cand 1.4 tragea mai tare la rece.

Comment

• mai devreme ziceai ca esti foarte multumit de cum trage peste 6000. acum nu mai trage ?

depinde si cum se trezeste softul dimineata. azi are chef de ture maine n are

Comment

• eu cred ca-i limitat !
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• hai razvan marti sa vezi in realitate cum trage masina. mi se pare aiurea sa spui ca ajunge greu la 130 si merge bine. Eu raman la ideea mea ca masina ta avea o problema inainte si care din umblarea la motor si la soft nu s-a rezolvat. totusi luai bataie de la mine care aveam aceeasi resoftare si il aveam si pe lau in masina. distanta era undeva la 2 masini. nu prea stiu exact viteza poate spune exact ca el a condus.

Comment

• inainte mergea peste 130 ?
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• vin si eu ... cu 1.4 stock , anvelope iarna 195/65 ... sau cu viespea ? ...

Comment

• viespea cine mai e ? concubinu' lu' albinuta ?

Comment

• Eu nu-mi mai bat capul, o sa se spuna despre masina ba ca trage bine azi, ba ca se ingatuie a doua zi, ba ca merge ca un Lotus, ba ca trage ca un 1.2 si consuma ca un V8 4.4...

Mie mi-e tot una ca se da' sau nu, vine data de 11, imi expira prostia... adios, la primavara sa vedem ce stie 1.6-le ala comparativ cu ce distanta lua de la mine/melcu' (tot aia e ca noi stam egali).
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• parerea mea este ca daca nu vine e ca si cum l ai fi batut. o sa consider ca l ai ars. prea a fost facut mare tam tam din asta

Comment

• Marcs macar am avut curajul sa fac ceva. fara sa-mi dea careva mura-n gura. nu am pus intrebari mai deloc pe forum. tot manualul a fost baza+experienta de lucru a mecanicului cu montat diversele chestii. eu doar m-am asigurat ca se potrivesc. ma gandesc nu cumva sa fie injectoarele infundate/blocate. gpl-ul isi ia parametrii dupa benzina, care se autoadapteaza la ce gaseste prin motor. softul simte cand are injectoarele infundate? daca ar fi catalizatorul, cum mi-as putea da seama? de unde e consumul de avion (ma rog, a mai scazut in ultima perioada)? de ce consuma 9% afara pana in 120km/h? ar trebui sa fie 6. . . In oras s-a oprit azi pe la 11%, cu aglomeratie si mers relativ incet. nu-i rau fata de 1.4, care putea ajunge si el la 12-13 fara sa-l alerg prea mult.

Comment

• posibil catalizator infundat , cati km ai ?
                        apropo , maine seara kiseleff ora 21:00 , dau mass ?

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                          daca ar fi catalizatorul, cum mi-as putea da seama? de unde e .
                          Il dai jos si vezi cum merge fara.Daca e infundat e normal sa consume mult, si sa nu traga prea bine in viteza mare.
                          AG 16 Y M A

Comment

• pai fara tobe nu apuc sa merg 1km si ma opreste vreun garcea. sa desfac galeria imediat dupa serpi, de test?

Comment

• pentru ce s`o desfaci ?
                              nu mai evita intrebarile , iesi sau nu iesi ?

Comment

• Nu.te duci frumos la stelco sau undeva, il dai jos pui teava in loc si vezi cum merge.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google