Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu nu am zis ca nu sunt curios cum a iesit , poate nu lafel de curios ca voi dar de la curiozitate pana la a toca omul la cap e cale lunga . va rog sa`mi iertati frustrarile dar nu ma pot abtine ... liniuta cu sila nu se poate . )) nu cred ca e alexpeed singurul cu care ar putea face un test lasati`l sa`si termine masina si cand va merge cum vrea el o sa faca si liniute .
    scuzati off-topicul , eu am terminat

Comment

• Originally posted by silviu_cos View Post
      Hai frate ca l-ati disperat pe razvanamza . zici ca sunteti soacre dealea cicalitoare " faci liniuta , hai faci liniuta, hai ma ti`e frica sa te dai " cand o sa vrea omul sa se dea e treaba lui , e masina lui , sunt banii lui ! pana la urma putea sa puna si un mare c**at pe motor si sa spuna , ca`i trage de rupe , e fix problema lui. repet , uneori mi`e sila de forumul asta ca vad numai mistocari , mistouri , sageti care mai de care mai la tinta . daca merita investitia p poate decide doar el . asa ca hai sa mai lasam liniutele ca n`avem cine stie ce dacie cu inima de corvette .
      Prietenas , nu stiu daca ai citit tot pe aici de`ti dai cu parerea , pana sa termine lucrarea razvan , o tot smiorcaia pe forum ca face , ca drege , ca abia asteapta sa`l aibe pe Viteza la semafor , ca o sa rupa ...sf-uri binenteles ale lui.
      acuma dupa ce a facut`o si clar simte ca va pierde , o da cotita , ca mai are de facut nu stiu ce , ca se up-gradeaza si tot felul de tertipuri.
      sper ca ai inteles acuma de unde si "trasul" asta .

Comment

• stai calm ca nu au inteles nici unul din ei. are un thread care se numeste S1600 wannabe i wanna come and play too

Comment

• hai ca devii patetic pe bune , eu spre dosebire de tine am mai tot tiganit cate ceva pana acum... numai ca nu stau sa postez pe forum si cand schimb becul de la pozitie sau braduletul de la oglinda . tot eu nu gadil masina in c*r ca si tine si sa ma plang zilnic ca nu merge ca nu trage, ca agata, ca bate, trocane, ca nu mai bag bani in ea pana cade sau mai stiu eu ce etc . cat despre threadul meu cu S1600 wannabe , chiar nu e problema ta sincer... daca nu stau sa scriu in fiecare minut pe forum , asta nu inseamna ca nu urmaresc . totusi spre deosebire de multi de aici sunt realist , nu vin cu teme de gandire " cum sa modific axa cu came la polizor" ca sa fac din 16v, viper. ca sa fim in tema si sa nu mai plangi tu ca n`am postat la my ride , mi-am luat o turbina , mai exact un garret t2 de pe r5gtt , un intercooler , mi-am downloadat cateva carti de pe net , plus cursurile de motoare cu ardere interna de la facultate sa incerc o conversie " home made " . dar eu fac pentru mine , nu ca sa captez atentia lui x , y ,z de pe forum da???

Comment

• Voi purtati dusmanie intre voi ma ca sunteti bucuresteni... Razvane in locul tau nici nu le mai ziceam ca ma dau

Comment

• maestrucaisa , decat sa aberezi(ca alceva nu faci)nu mai bine iti rezolvi problema trecerii peste spedd-bump-ul ala ?

Comment

• el macar a INCERCAT ca si 08melc! cum merge, cum nu merge, a avut curaj a investit bani nervi si timp . poate a zis ce a zis inainte , s-a grabit , a fost euforic pe moment , si eu as fi fost lafel . si daca da gres pana la urma nu a cheltuit banii nimanui , inafara de ai lui . dar cand vine cate un tuner deasta autohton care schimba o teava si`un furtun si gata crede a reinventat motorul iti vine sa iti pui mainile in cap . si te mai miri de ce nu progresam...

Comment

• Originally posted by silviu_cos View Post
                  hai ca devii patetic pe bune , eu spre dosebire de tine am mai tot tiganit cate ceva pana acum... numai ca nu stau sa postez pe forum si cand schimb becul de la pozitie sau braduletul de la oglinda . tot eu nu gadil masina in c*r ca si tine si sa ma plang zilnic ca nu merge ca nu trage, ca agata, ca bate, trocane, ca nu mai bag bani in ea pana cade sau mai stiu eu ce etc . cat despre threadul meu cu S1600 wannabe , chiar nu e problema ta sincer... daca nu stau sa scriu in fiecare minut pe forum , asta nu inseamna ca nu urmaresc . totusi spre deosebire de multi de aici sunt realist , nu vin cu teme de gandire " cum sa modific axa cu came la polizor" ca sa fac din 16v, viper. ca sa fim in tema si sa nu mai plangi tu ca n`am postat la my ride , mi-am luat o turbina , mai exact un garret t2 de pe r5gtt , un intercooler , mi-am downloadat cateva carti de pe net , plus cursurile de motoare cu ardere interna de la facultate sa incerc o conversie " home made " . dar eu fac pentru mine , nu ca sa captez atentia lui x , y ,z de pe forum da???
                  de ce folosesti cuvinte ale caror sensuri nu le cunosti ? patetic = care impresionează puternic, plin de patos; mișcător, emoționant, duios. 2. (despre nervi) care inervează globul ocular. II. s. n. categorie estetică desemnând însușirea unei situații sau a unei opere de artă de a provoca emoții puternice, de a impresiona. (< fr. pathétique, germ. pathetisch, lat. patheticus)
                  ne dau rotunzi pe forum dar nu cunoastem limpa romana.

felicitari mi ai citit threadul

Comment

• Originally posted by maestrupiersic
                    Ma "aptin"!!
                    asa sa faci ...
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Hai ca a-ti dat-o in balarii

Comment

• eu am folosit bine cuvantul patetic .puteam sa jur ca de asta o sa te legi , pe mine unu m-ai impresionat profund , dar nu prin cultura automobilistica sau cunostinte in domeniu, ba din contra . nu stau sa ma mai contrazic cu tine , mi-am dat seama ca de unde nu e nici D`zeu nu cere . spor(t) la forumit in continuare . Nu e nevoie sa ma feliciti , am invatat multe artificii ingineresti de la tine... ma mir cum dracu nu te-au contactat cei de la dacia esti o enciclopedie umana (almanahe chiar) . of Doamne ...
                        scuza`ti offtopicul , promit ca e ultimul post .
                        LE : threadul asta e in balarii de mult .. pacat ca acum se observa lucrul asta . provocarile la liniute nu erau tot balarii?? e nevoie sa aduc aminte care`i titlul ???

Comment

• Asa se intampla mereu din pacate, cand am zis am generalizat
                          Razvane, te astept diseara sa dau o tura cu masina

Comment

• nu ajung in seara asta, prefer sa fac un ciubuc mic. dar ne putem vedea prin oras, sau poate sambata la Poli. am vorbit deja cu Sorin, si vom face si ceva probe fara tobe. asa, de dragul de a face probe.

Comment

• razvan spune daca vii diseara la intalnire sa stiu ce program imi fac. da un semn aici.

Comment

• am scris adineauri. numa'la iniute va sta mintea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google