furtunul de recircularea gazelor e curat, l-am reverificat aseara.
Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...
Collapse
X
-
Intra la liniute si citeste ultimele posturi.
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View PostOctavian, citeste, masina trage prost, de fapt nu trage deloc s-a dat degeaba si daca te multumeste a luat bataie
Am intalnit asa caz la o Solenza 1.4 care tragea mai prost (bine mai prost) decat Logan 1.4, dupa ce a pus distributia cum treuie s-a rezolvat problema.
Din pacate din ce am citit aici, mi-a lasat impresia ca unii chiar se bucura ca nu-i trage cum trebuie, asta e mpresia mea, urat lucru.
Comment
-
Legat de mecanici eu am primit bomba cand am masurat compresia.Mecanicu.."incepem cu pistonu 1" si a pus aparatu la pistonu 4....ii zic sefu ala e 4 nu e 1, la logan se numara de la volanta spre distributie.La care el..ce maaa..taci ca stiu eu mai bine.N-am mai zis nimic...
Comment
-
asta e cea mai mica problema.... cand imi kituiam eu masina dupa ce am arat involuntar terenurile de pe langa bucuresti era un mecanic in hala facea un motor . si a a facut el testul de compresie si pe cilindru 3 era nasolala treaba si consuma si ulei . si eu ii zic treaba cu uleiul la bujie asa informativ la care ma priveste indignat si`mi zice sa imi vad de kiturile si tinichigeria mea . zis si facut ! si ce m-am mai distrat cand dupa ce a schimbat el segmentii degeaba ca era un simerig de supapa si a pus si distributia prost s-a facut o salata din motorul ala ! si cu ce zambet pe fata i-am zis ca e prost !
Comment
Comment