Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dar care-i treaba pana la urma cu motorosenia ta?

Comment

• nu trage. e mai lesinata ca un 1.4

Comment

• se va rezolva. avem deja o banuiala.

Comment

• spune care e.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
            se va rezolva. avem deja o banuiala.
            da spune ne. ne dam toti cu parerea sa nu desfaci ceva aiurea din nou. lumea si a cam schimbat parerea si toti dorim sa te ajutam.

Comment

• eu cred ca s-a montat arborele cotit de 1.4 din greseala. diferenta nici nu o vezi la ochi. dar pana nu ajung la piesele scoase din motor nu ma pronunt. pot fi multe..

Comment

• cu ocazia asta poate te induri si pui segmenti noi ) poate si cuzineti...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                  eu cred ca s-a montat arborele cotit de 1.4 din greseala. diferenta nici nu o vezi la ochi. dar pana nu ajung la piesele scoase din motor nu ma pronunt. pot fi multe..
                  ai rabdare sa intre seba ca l am intrebat cum se masoara cursa pistonului.
                  stiu ca mi a zis odata dar am uitat

se poate face fara sa desfaci motorul

Comment

• asta ii ziceam lui Alin acum cateva seri....daca ai arborele de 1.4 ia si compreesia....o sa te crucesti din cauza valorilor ;)

Comment

• adica da compresie mare sau mica. exlica fenomenul

Comment

• Compresie mai mica.

Comment

• voi nu faceti diferenta intre raport de comprimare , adica raportul dintre volumul camerei de ardere si si volumul cilindrului... si compresia pe fiecare cilindru care nu prea are treaba niciuna cu alta.
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• foarte mica se schimba arborele cotit fara a desface tot motorul de la capat. doar se da jos baia si se schimba arborele.

Comment

• o Doamne , nici pe ultima suta nu vrei sa faci treaba ca la carte ... eu mi-am luat mana

Comment

• daca mi-i schimbi tu gratis cosmine, te astept sa-mi faci motorul. nu mai am chef de aruncat bani. daca era problema cu segmentii trebuia sa miroasa uleiul a benzina, ceea ce nu se intampla.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google