nu e vorba de bani sau alte d-astea. nici macar nu stim daca este sau nu vorba de asa ceva. cand fac rost de piesele vechi, ne lamurim.
Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...
Collapse
X
-
-
da ce ai aratat nu este lungimea manetonului
s a mai discutat de zeci de ori. lungimea dintre axul arborelui si centrul gaurii bielei este 1/2 din cursa pistonului
si daca te uiti cursa aia nu este 2x lungimea manetonului ? la 1.4 si 1.6 difera lungimea/inaltimea manetoanelorLast edited by alessandro; 16 January 2012, 21:23.
Comment
-
Din DEX , am mai zis eu ca nu vorbim aceeasi limba.
MANETÓN, manetoane, s. n. (Mec.) Fus al unui arbore cotit, pe care se articulează capul bielei. – Din fr. maneton.
Sursa: DEX '98 | Adăugată de claudia | Greșeală de tipar | Permalink
MANETÓN s.n. (Tehn.) Fusul brațului unui arbore cotit, pe care se articulează capul bielei. [< fr. maneton].
Sursa: DN | Adăugată de LauraGellner | Greșeală de tipar | Permalink
MANETÓN s. n. fusul brațului unui arbore cotit, pe care se montează capul bielei. (< fr. maneton)
Sursa: MDN | Adăugată de raduborza | Greșeală de tipar | Permalink
manetón s. n., pl. manetoáne
Cursa nu are nicio legatura cu diametrul manetonuluiLast edited by madi; 16 January 2012, 21:42.
Comment
-
manetonul este acela care impinge biela si pistonul in sus si jos
cand manetonul este vertical in sus pistonul e afla in PMS
cand manetonul este orizontal pistonul este la 1/2 din cursa
cand manetonul este vertival jos pistonul este in PMI
manetonul descrie un cerc unde raza este lungimea lui.
Comment
-
Manetonul este un cilindru cu diametrul dat in tabel si o lungime care nu este specificata.
Uite ce masoara ala cu micrometru : manetonul , manetonul este doar un cilindru prins intre doua "urechi"
Ma opresc aici , cine poate sa inteleaga intelege cine nu, nu. Am poluat destul topicul omului.
Comment
Comment