Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa inteleg ca ai descoperit ca e vibrochenul de 1.4? sau tot banuiala e?

Comment

• sunt parcat prea inghesuit si nu pot misca corect masina, dar maine la munca de asta ma ocup.

Comment

• iei cursa pistinului ?

Comment

• de ce intr-a 5-a? scoasa din viteza, monsieur, cu toate bujiile tae jos, sa invarti usor motorul cu cheia direct din piulita de pe fulie. sau voi vreti s-o impingeti?
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am dat azi chiulasa la mine si cursa maxima pe fiecare piston este de 80mm

Comment

• m am gandit la metoda asta sa poata sa o faca singur in parcare. doar ca numai exacte nu vor masuratorile

Comment

• vad eu maine.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                  de ce intr-a 5-a? scoasa din viteza, monsieur, cu toate bujiile tae jos, sa invarti usor motorul cu cheia direct din piulita de pe fulie. sau voi vreti s-o impingeti?
                  Offf doamne, pe cric, o invarti de roata si nu demontezi nimic, nu trebuie cheie etc......
                  Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• razvane...pana acum ii luai compresia aia nenorocita de 10 ori.Nici tie nu iti arde sa faci masina aia sa mearga in mintile ei...te leghi de presupuneri, de supozitii, de arbori, de inaltimi....fara sa pleci de la ceva cert...
                    Macar in al 12lea ceas fa si tu ce trecbuie ce esti sfatuit.

Comment

• Originally posted by einstein1984 View Post
                      Offf doamne, pe cric, o invarti de roata si nu demontezi nimic, nu trebuie cheie etc......
                      evoluam. cea mai buna idee de pana acum. o data, de doua ori, de trei ori, adjudecat

@ cristiubs nu prea are rost sa ia compresia. daca intr a 1 a o imingeam ca pe caruciorul de la Cora..... pe a lu FOF sau pe a mea nici nu am putut sa o clintim

Comment

• exagerezi un pic... si a lui fof sau a ta mergeau impinse, dar mult mai greu.

Comment

• mult mult mult mai greu. facea doar un hop si atat. la tine o lua lejer

Comment

• nu e chiar asa , a ta sarea zimte cu zimte fara prea mare efort , pe cand a mea si a lu` marx se ridica de cur da nu am simtit sa fi sarit vreun dinte.

Comment

• la a mea au impins si 5 oameni cand sarea usor.

Comment

• ultima data am impins 4 la mine si 4 la tine. a mea se ridica de fund da nu scapa in fata.

cand ne am mutat la a ta eu abia am impins. mai mult m am sprijinit si masina a luat o din loc tzopaind in hopuri.

eu nu inteleg cum poti sa dormi linistit noaptea ca masina nu merge.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google