Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si ce vrei sa-mi iau gatu? e un fier, se repara.......

Comment

• Originally posted by alessandro View Post

eu nu inteleg cum poti sa dormi linistit noaptea ca masina nu merge.
      tu deja o dai in manele " O viata mea ..." lasa omu , daca poate sa circule cu ea e ok , mai tragic era daca nu mergea deloc.O sa o rezolve el...candva/cumva
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Trebuie sa fii fericit acum. Liniuta la impins masina si ai castigat in fata lui Fofu' si marx.
        Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
        Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
        www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Testati-va compresiile pe str. Mitropolit Filaret, este foarte abdrupta strada aceea ca si inclinatie.

Eu cand o testasem, stateam in ea, lasata in a 1-a, de ma miscam ca animalul in ea. Efect.. scapa motorul de doua ori si se oprea masina, ma mai miscam in ea, iar "scapa" motorul compresia.. tot asa. Cand ajungeti in zona incercati si voi, chiar langa autogara Filaret.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• stiu strada dar masina se face astazi. cu ocazia asta pun si disc de ambreaj nou, ca tot se da jos cutia.

Comment

• Daca e adevarat ca au pus gresit arborele, mecanicii aia merita o diploma de cei mai buni incurca lume.

Comment

• cam asa ceva

Comment

• ai luat cursa pistonului ? desfaci motorul fara sa faci asta ?

Comment

• nu " desfac motorul", ci se schimba pe la baie direct arborele cotit, cu ocazia asta si discul de amreaj

Comment

• compara arborele inainte nu il iei si il pui la ghici , iar cu chestia asta tot n-ai verificat supapele.Oricum is curios ce cuzineti puneti la loc , aia de pe motorul de 1.6 cu un nr de km care au fost pusi pe presupusul arbore de 1.4 cu alt nr de km pe arborele de 1.6 inapoi ?
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• eu unul nu inteleg de ce ar desface motorul inainte sa faca ce a zis seba. un pai e gaura bujiei l ar scuti de ore si ore de munca

Comment

• OMG ! razvane deci nu`mi vine sa cred... cum puteti sa desfaceti un motor doar din ce va aduceti aminte . voi sunteti ca croitorul ala care masoara odata si taie de 7 ori , in loc sa masoare de 7ori si sa taie odata....

Comment

• cuzinetii din cate imi aduc eu aminte sunt vreo 70 lei ... daca si la asta ne zgarcim inseamna ca la segmenti ca dai vreo 300-400 lei nici nu se mai pune problema

Comment

• se pun noi-nouti, asa ca sa stai voi linistiti

Comment

• S-a facut ceva astazi? Mor de curiozitate, aceasta modificare a ajuns sa ma racaie pe creier.Prea multe bâjbâieli ale mecanicilor.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google