si ce vrei sa-mi iau gatu? e un fier, se repara.......
Ce Poti Scoate Din 1.4, Cu Alte Interne...
Collapse
X
-
Originally posted by alessandro View Post
eu nu inteleg cum poti sa dormi linistit noaptea ca masina nu merge.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Trebuie sa fii fericit acum. Liniuta la impins masina si ai castigat in fata lui Fofu' si marx.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Testati-va compresiile pe str. Mitropolit Filaret, este foarte abdrupta strada aceea ca si inclinatie.
Eu cand o testasem, stateam in ea, lasata in a 1-a, de ma miscam ca animalul in ea. Efect.. scapa motorul de doua ori si se oprea masina, ma mai miscam in ea, iar "scapa" motorul compresia.. tot asa. Cand ajungeti in zona incercati si voi, chiar langa autogara Filaret.
Comment
-
compara arborele inainte nu il iei si il pui la ghici , iar cu chestia asta tot n-ai verificat supapele.Oricum is curios ce cuzineti puneti la loc , aia de pe motorul de 1.6 cu un nr de km care au fost pusi pe presupusul arbore de 1.4 cu alt nr de km pe arborele de 1.6 inapoi ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment