Proiectoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca schimb maneta, trebuie sa mai fac altceva ?

Comment

Doar sa scoate si se inlocuieste maneta.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Salutari, florin, dupa cum spus, revin cu detalii. partea proasta e ca nu stiu ce varianta de logan ai si cat de mult are precablat o parte din circuitul de proiectoare. oricum, in ideea ta ca pui intrerupator separat, am facut o schema si am incercat sa pun si cateva explicatii legate de ea, adica, ce fir unde si cu cine se leaga. trebuie sa verifici existenta unor sigurante si a unui releu pe patina de distributie din spatele bateriei, apoi conectezi dupa schema. sper sa intelegi, daca nu, mai bazaie-ma.
        Attached Files
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Multumesc seba, incerc sa le leg

Comment

O sa atasez o schema de montaj relee pe faruri.
            Last edited by fratie; 29 April 2008, 17:37. Reason: nu se vede poza
            Omu' cit traieste... are de invatat...

Comment

La Preference este facut precablajul pt.proiectoare de ceata?Are si releul sau nu are?Multumesc pt.raspunsi.

Comment

Spor la modificat dar sfatul meu este sa mergi la un electrician autorizat sa nu se intample ceva pe acolo
                :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

@czika: Precablajul e facut, releu nu sunt sigur ca are, dar probabilitatea e de 70% sa aiba.

Comment

Merci Andrei.Unde este situat releul ?

Comment

Releul este situat in cutia cu sigurante si relee, din compartimentul motor. Dar m-am uitat, si la Preference este si releul prezent si priza trasa in bara. Deci nu ramane decat sa iei proiectoarele, sa le cablezi si sa schimbi maneta cu una cu buton.

Comment

Multumesc Andrei.

Comment

Ma bag si eu ca miezu ... Omu a zis ca are ambiance... Orice logan are pozitie de ceata spate de ce sa nu poata sa lege diect la acel intrerupator doar sa traga respectivele fire de la proiectoare, necunoscand prea multe eu zic ca trebuie sa aiba si o siguranta pt acel bec spate ar putea pune una mai mare si gata. Daca gresesc atunci imi cer scuze... M am bagat poate pot ajuta. Ms pt intelegere
                          Last edited by Seba; 28 May 2008, 11:09.
                          Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

Pai daca n-are pe maneta comutatorul farurilor de ceata, de unde stim sigur ca becul din tripla spate se aprinde sau e acolo numai de design? Daca toate loganurile ar avea stop de ceata pe spate, cum se aprinde ala la cele care n-au prevazut pe maneta intrerupator pt el? Mi se pare stupid sa pui bec de ceata pe spate (inclusiv intrerupator pt el) si sa nu pui si pe fata. Vorbesc si eu acum, poate aiurea...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu am un logan ambiance '"e varianta pur sange doar masina si soferu" fara abs fara ac sau alte magarii mai pe romaneste e cheala fara nici o dotare si am pe maneta de la faruri si buton cum e la proiectoare doar ca e pt becu' spate pt ceata si atat care se aprinde doar dupa ce aprin faza scurta/lunga....Si se aprinde garantat ca deeh....Doar i mi cunosc masina
                              Last edited by valeriuciprian; 28 May 2008, 22:43.
                              Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.

Comment

La preferance, trebuiesc proiectoarele si maneta cu buton. Si o intreb pe cucoana de la magazinul dealerului cat costa? Iar ea imi spune ca vreo 700 ron, din care vreo 200 proiectoarele si 500 maneta cu buton?! Da ce are maneta aia de e asa de scumpa? Sau cucoana mi-a spus prostii?
                                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google