Proiectoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De fapt costa 500 lei maneta si 400 lei proiectoarele.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cum, 500 lei maneta aia? Eu stiam ca e undeva intre 80-100 lei...Si eu aveam de gand sa pun proiectoare ,dar la pretul asta cred ca pun un buton separat.
      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Atat costa la dealer. Acum, ca unii o cumpara mai ieftin de pe forum sau din alta parte e treaba lor.

Comment

Nu stiti cu ce se poate decupa bara ca sa bag proiectoarele fara a o crapa? Si cam cat costa acum toata instalatia?(proiectoare, suporti, etc.)
          Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI

Comment

Cu o barmasina dai o gaura mai mica si apoi o maresti cu altceva ? Sau altceva de taiat?

Connexxx de la acelasi buton se aprind si proiectoarele parca .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Bara se taie cu un cutter bine ascutit, dupa ce s-a trasat diametrul exterior al proiectorului, bara fiind demontata.
              Se monteaza suportul proiectorului in urechile de pe bara si se prind cu doua suruburi, dupa care se introduc proiectoarele in suporti. Se face legatura dintre proiectoare si priza ( in cazul modelului preference pana in 2007 parca), cu un cablu ce se cumpara impreuna cu proiectoarele.
              Priza se afla in partea stanga a masinii sub bara, existand releul si legaturile.
              Se monteaza bara la loc.
              Se mai face o punte intre doi conductori aflati sub capacul de plastic de sub volan. Eu nu am schimbat maneta, ci am optat pentru functionarea proiectoarelor impreuna cu lampa stop ceata. In bord se aprind martorii pentru functionare proiectoare si stop ceata. Mai exista si varianta renuntarii la stopul de ceata prin demontarea becului daca vreti sa folositi proiectoarele si cand nu e ceata, ca sa nu deranjati pe cei din spate.
              Atentie insa ca folosirea nejustificata a proiectoarelor se sanctioneaza cu 3 puncte penalizare!
              Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Multumesc mult pentru explicatii am inteles ce trebuie sa fac, bine ca pot conecta proiectoarele odata cu lampa stop ceata ca sa nu mai cumpar alta maneta
                Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI

Comment

Am modelu preferences....Si mi ai montat proiectoare,dar sunt puse pe butonul ptr becul de ceatza,ma rog.....Acum am alta problema.....Le am de 2 zile..Si ..Mi a aparut pe sticla proiectorului o pata...Alba..Asa...Nu stiu cum s o descru ...Are cineva idee..Ce poate sa fie?????Dc //???

Comment

Sa nu fie condens
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu sunt montate corect, intra umezeala pe langa sticla.

Comment

O maneta costa in jur de 70 100 ron, duminica in targ daca sti unde sa cauti; eu am schimbat atat maneta pentru proiectoare cat si cea pentru cb; m-au costat undeva la 50 60 ron fiecare, acum un an si ceva de zile ce este drept.

Comment

Si eu as vrea sa pun niste proiectoare la preferance ,am inteles k proiectoarele sunt la fel ,dar se gasesc si mastile acelea negre? ,pentru ph2 ma intereseaza

Comment

Proiectoare pentru ph2 cred doar in reprezentanta gasesti deocamdata si au niste preturi exagerate,mai ai putina rabdare pana in apar in magazine auto si le iei mai ieftin.

Comment

Ms de sfat ,o sa mai astept.Si acuma ma oftic ca nu le-am bifat pe lista de optionale cand am luat masina ,cei drept erau 100 de euro

Comment

Merita toti banii,acum tot cam atat o sa te ajunga 100 euro(proiectoare,suporti,maneta)...+ manopera...Demontat bara,dat gauri...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google