De fapt costa 500 lei maneta si 400 lei proiectoarele.
Proiectoare
Collapse
X
-
-
Atat costa la dealer. Acum, ca unii o cumpara mai ieftin de pe forum sau din alta parte e treaba lor.
Comment
-
Bara se taie cu un cutter bine ascutit, dupa ce s-a trasat diametrul exterior al proiectorului, bara fiind demontata.
Se monteaza suportul proiectorului in urechile de pe bara si se prind cu doua suruburi, dupa care se introduc proiectoarele in suporti. Se face legatura dintre proiectoare si priza ( in cazul modelului preference pana in 2007 parca), cu un cablu ce se cumpara impreuna cu proiectoarele.
Priza se afla in partea stanga a masinii sub bara, existand releul si legaturile.
Se monteaza bara la loc.
Se mai face o punte intre doi conductori aflati sub capacul de plastic de sub volan. Eu nu am schimbat maneta, ci am optat pentru functionarea proiectoarelor impreuna cu lampa stop ceata. In bord se aprind martorii pentru functionare proiectoare si stop ceata. Mai exista si varianta renuntarii la stopul de ceata prin demontarea becului daca vreti sa folositi proiectoarele si cand nu e ceata, ca sa nu deranjati pe cei din spate.
Atentie insa ca folosirea nejustificata a proiectoarelor se sanctioneaza cu 3 puncte penalizare!Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Nu sunt montate corect, intra umezeala pe langa sticla.
Comment
Comment