Proiectoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Condens si eu am la ele si sunt din fabrica.
    P.S. Am vazut la alte Logan-uri proiectoare care erau cu apa.

Comment

Nu e deloc normal, se poate merge la service sa cereti schimbare.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cine poate sa imi spuna ce model de bec este in proiectoare (ex:H1,H7,H11...), mi s-a ars unul si vreau sa-l schimb. Nu vreau sa desfac intai pe dedesupt si apoi sa umblu dupa becuri ci invers . Mersi anticipat.

Comment

H11 e becul.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

salut am si eu un preferance din noiembrie 2007 si as vrea sa ii pun proiectoare.Mai trebuie si altceva inafara de proiectoare?precablajul este facut? Mersi.
            sigpic
            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Daca citeai posturile din acest topic aflai si singur...Iti trebuie proiectoare,o maneta sau un intrerupator si un electrician bun...
              niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

nu-ti trebuie electrician, le pui singur

Comment

eu am preferance deci trb sa: pun proiectorele si sa modific maneta si atat ? asa usor ?
                  cum tai bara din fata fara sa se crepe ? o incalzesc bn cu foenul si apoi dau gaura cu bormasina nu trb lasata o margine sau ceva ?

Comment

ai locasurile de proiectoare sitai cu un cuter care taie ine.bara este destul de moale si se taie usor..nu trebe incalzita.La locasurile de proiectoare ai o dunga subtir,si tai exact pe dunga acea.si va iesi perfect.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

salut. am un logan ambiance si vreau sa stiu daca are precablaj pentru proiectoarele de ceatza.are?
                      va multumesc
                      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

Este posibil sa ai precalaj pana in fata in partea cu bateria dar intre proiectoare nu este cu siguranta.
                        sigpic
                        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

ieri mi-am cumparat proiectoare pentru logan cu tot cu suporti!problema este ca nu stiu daca suportii aia intra in ornamentul ala de la bara(am ph2) sau trebuie sa imi iau alti suporti?!

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google