Originally posted by al!n
View Post
Modificare Evacuare ( Exhaust Manifold ) 1.4/ 1.6/ 1.6 16v
Collapse
X
-
Originally posted by silviu_cos View Post\sincer... atatea calcule si teorii pentru 3 cai si 10 nM ... parearea mea proprie si personala e ca nu merita . nu ati ajuns cu masinile in situatia in care singura care va mai tine in a scoate maxim e evacuarea ...
Comment
-
Am oferta la teava inox 304 de la metal inox de 40,45 si 50 si coturi.. o sa fac eu maine desfasurata unui con cu inclinatia de 8° si lungimea de cat ai zis tu ...
Inca raman la ideea mea ca e prea mult cat ai calculat tu, eu o sa fac cum am zis 4x 40 ext si 2x 45ext ...
Astept sa gasesti sudotul care va face ieftin
Comment
-
Nu stiu, sa vad cum se comporta la mine pe masina ca alin cand zice ca trage mai bine cand zice ca I se pare ca nu-s diferente... apoi ma gandesc ca eu in configuratia actuala sunt avantajat pe turele m ici. Si medii... nudureaza mult sa-i modific
Comment
-
Alesandro nu uita ca a mea e 1.4 si nu am nici intermediara sa tina oleaca de presiune acolo.
Daca serpii au mers f bn pe masina lu Sebastian de la rc care e 1.6 cred ca o sa mearga si la cosmin.Au diametrele date de tine pentru 1.6...
Aaa si inca ceva acu am mers iar mai tare cu masina si nu pot deloc sa imi dau seama ce se intampla exact..am impresia ca senzatia ca nu mai urca asa tare e data din cauza ca nu prea are cuplu jos dar pragu de unde incepe masina sa traga peste 4500rpm e mai accentuat decat cu cei 4-2-1
Comment
-
Am incercat si cu 4insi in masina pe coasta, cu schimbari la 3000rpm si nu e nici o diferenta...
Ieri a mers si dnf cu masina mea si lafel a zis ca nu ii se pare diferenta, din contra el a zis ca raspunde mai bine din ture mici...
Comment
-
-
dintr-o teava nu iese la dimensiunile astea sa bati un an cu ciocanu ... cel mai bine tai cu laserul desfasurata si apoi il iei la framantat cu o teava (cum intind mamele coca) si o sa vezi ca iti iese perfect, apoi il sudezi si incepi sa-l apropii de teava ...
Comment
-
alex calculatia ce respecta lungimile, nu cred ca incape pe 1.6 8v ... mai in fata de atat nu poti sa-i dai ca ating in furtunele de servoAttached Files
Comment
Comment