If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu mai ai si tu poze cu alte lucrari de la el ? m as uita la sudurile alea toata ziua si nu m as plictisi
O sa mai pun sa vezi cum sunt si pe dinauntru.Omul a facut pana acum numai galerii de masini turbo in 6 si 4 pistoane.Momentan lucreaza la o galerie pt un Bmw M3 E46 (cea din prima poza)
P.S Poate imi pui si mie pe mail ceea ce ti-am zis in PM.Ms
catalizatorul la DCI este in aceiasi pozitie ca asta de Twingo RS
electromotorul la DCI este tot in spate dar nu stiu daca este in aceiasi pozitie ca la benzinar 16v
este pacat de serpii aia sa ii macelaresc. daca intra asa de ce sa nu o pun. catalizatorul este hi-flow nu este ca asta de logan. are ditai gaurile prin el. mai filtreaza un pic mirosul
nu am dat jos evacuarea mea sa vad clar daca merge sau nu.
m am apucat sa citesc manualul de Logan unde am gasit niste poze cu evacuarea 16v / DCI. sunt identice.
traseul de 16v se poate inlocui cu unul de diesel bolt on
catalizatorul la diesel este identic ca pozitie cu asta de Twingo. de ce sa nu incerc. daca merge ma costa 50 lei o flansa si uite asa am serpi cu 170 lei fara sa ma complic cu con si alte alea.
am cateva intrebari carora nu le am gasit raspuns.
Loganul DCI unde are pozitionat electromotorul ? in fata sau in sate ? pe net nu prea am gasit poze concludente
in manual am vazut poze cu el in spate, iar pe net gasisem o poza cu el in fata
am descoperit ca evacuarea de DCI ( colectorul cu turbina) cade pe gauri la 16v ( s ar putea ca gaurile sa difera ca forma).
traseul de evacuare de diesel este bolt on la 16v. arata ca un traseu stock de 16v fara catalizator si intermediara. diametru 45 in loc de 42
hai cos_min e zi mi si mie cu electromotorul ala. o poza ceva ? sa ma lamuresc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment