If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stai linistit ca si motorul tau va trage exact cum tragea si pe cealalta masina, nu vor creste calutii ca sunt pe logan, asa ca... nu vad ce e de ras. Chiar caut un 1.6 cu soft si evacuare (dupa ce schimb ambreiajul) sa vad daca este vreo diferenta.
Va place sa fiti voi acizi ca de ... Asa e moda pe forum. Daca era sa se vorbesca despre masina ta acum 5 luni si zicea cineva ca zmuceste si ca trage bine nu spuneai nimic, daca a fost vorba de masina altui "fraier" e prosta, ca trage praf, ca ambreiajul e perfect si tot asa.
Aia cu smucitul a fost doar sa ne arati cat de nestiutori suntem. Cand povestim ceva ne raportam la masini sensibil egale atat de cuplu cat si de cai. Ai vrut doar sa ne spui ca ai o masina de 400 nm sau ce?
Am mai auzit eu pareri de la soferi de touareg ( masina cu stema de renume) TDI 2.5 cu ghici cat cuplu 400nm si cand o misti oriunde(urban sau extraurban) este un elefant in 3 picioare, dar de... sunetul si stema parca fac sa te tranteasca de geamuri. Incetez ca o dau in flame dar mi-a ajuns sa vad atata ura pe forumul asta.
Melcule, zici de parca eu nu as sti ce si cum smunceste, parca zici ca eu nu am trasee si cate si mai cate tiganii am mai avut, cred ca pot sa am si eu o parere nu ?
Am dat doar ca exemplu, cei 400nm, din cate observi, nu am precizat nici ce masina e, nici ce tonaj sau alte detalii.
Ura? nici vorba, posibil sa fi tu putin sensibil. Chiar imi place ca mai vad oamenii de se ocupa si de motor.
dupa parerea mea de electrician, o galerie de evacuare, nu imbunatateste cuplul... modifica caracteristica cuplu-turatie, in sensul ca ai cuplu de la turatie mai joasa sau turatie mai ridicata.
cuplul se imbunatateste doar din volanta sau...?
Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment