numa daca-l puneti pe cezar pilot
Modificare Evacuare ( Exhaust Manifold ) 1.4/ 1.6/ 1.6 16v
Collapse
X
-
Sa nu uiti sa fi si barbierit, sa fie mai usoara)
Imi tot face cu ochiu o galerie 4-1 cum e cea de a cumparat-o cosmin de la racing code..
Comment
-
pai sa inteleg ca din toti racerii d-aici care este ... vine doctoru si va face pe toti care a dat 3 liniute in viata lui maxim ?
eu cred ca d-atunci a murit si ambreiaju lu marxu )Last edited by Cristi_Xp; 21 December 2011, 17:46.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postpai sa inteleg ca din toti racerii d-aici care este ... vine doctoru si va face pe toti care a dat 3 liniute in viata lui maxim ?
eu cred ca d-atunci a murit si ambreiaju lu marxu )
nu a cedat atunci. a mai suferit destule clutch-kick uri, plecari patinate....daca stau bine sa ma gandesc, la ce am facut cu el asta i a fost viata
hai sa revenim la subiect
Comment
-
Lungi, facuti pe masina de indoit sa fie cutati si cu micsorari de diametru in unele locuri.Imbinari cap la cap sa nu aiba o fluiditatea prea mare si sigur or sa traga f bine jos in ture.
Comment
-
da v-ati gandit careva cu cat diametru tevii ala e mai mic cu atat gazele abia mai ies din motor si o sa ajungeti sa incalziti motorul aiurea ? Sau nu mai conteaza , cuplu maxim la 1000 rpm sa avetiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment