Modificare Evacuare ( Exhaust Manifold ) 1.4/ 1.6/ 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by razvanamza View Post
    cos_min_i, iti dau eu comanda la anul, daca imi faci serpi custom pentru cuplu mult, putere maxima in 4500-5000 rpm, cuplu de la 2000 la 4000 constant si mult. in loc de catalizator punem un element flexibil si gata.
    o sa ai o cutba de cuplu care arata ca o baba cocosata care trage de lazi cu cartofi prin piata.

dupa 5000 iti cade in cap si nu o sa traga nici cat un 1.6 stock.

ai formulele puse de mine. calculeaza ti dimensiunea dorita. redu dimensiunile alea cu 5 mm in diametru si o sa obtii o plaja constanta de cuplu

@ 08mecl lau911 luati flansele de la cosmin_i cand terminam calculele mergem la mester si vorbim cu el

Comment

alex, am 3 lucruri pt tine: 1. dau whiskey; 2. aia e una din formulele folosite de mine. cum dracu nu specifica acei 3 inch, minus trei-ul ala din formula lui P de unde crezi ca e? 3. in documentatiile alea gasesti si-un fisier in care am simulat eu vreo 3 cazuri, dupa 3 formule. tre' sa fie un excel, exhaust calculation sau asa ceva.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

@ seba am folosit acei - 3 inchi am folosit si fisierul tau. toate formulele pusca

un singur caz am gasit la tine unde ai calculat pentru 421 pentru 1.6 la 4500 rpm

Engine speed 4500
        Col angle 8
        Engine displacement 1600
        PPL 15.44273155 386.0682887
        ID_PPL 1.940527536 49.28939941
        ID_SPL 2.552217934 64.82633553
        COL+TPL
        ID_TPL 2.634464571 66.91540011
        COL

eu nu prea imi dau seama cum fac daca vreau sa calculez 4-1. calculez PPL dupa formula sau ii fac de 15 inchi ?
        daca ii calculez dupa formula ies imensi de 60 cm lungime cu acelasi diametru de 38 ca in cazul 421. mi se par ciudati

Comment

dar pe maini va murdariti de ulei, noroi sau doar de pasta de pix si/sau lasa-ti doar urme pe tastatura ??

Comment

iar rostul postului asta al tau care ar fi ?
            normal ca fara niste calcule n-ai cum sa proiectezi o galerie , doar daca o faci dupa ureche ...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

inseamna ca dupe ureche ar trebui sa mearga mai prost motorul sau sa`mi dispara din cai , ca nu sunt facuti calculat ( ma refer la mine, ca ii am facuti dupe ureche)

Comment

Nu sunt facuti dupa ureche fof, sunt facuti respectand o parte din calcule si o parte tehnologica , lucru de care o sa se loveasca si alex

Comment

mi-au mai confirmat cateva persoane ca serpii de la cos_min sunt foarte-foarte buni. chiar intentionez sa fac si eu unii cand dau iar de bani.

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                    inseamna ca dupe ureche ar trebui sa mearga mai prost motorul sau sa`mi dispara din cai , ca nu sunt facuti calculat ( ma refer la mine, ca ii am facuti dupe ureche)
                    diametrele serpilor tai in mare parte pusca cu ce iasa din calcule

Originally posted by cos_min_i View Post
                    Nu sunt facuti dupa ureche fof, sunt facuti respectand o parte din calcule si o parte tehnologica , lucru de care o sa se loveasca si alex
                    deja ma lovesc de problema de realizare. nu am inceput sa ii fac dar m am pus pe facut un proiect cu etape de realizare.

da mi o idee cum sa fac conurile colectoare cu unghiurile respective. macar sa se apropie de cum sunt facuti aia de Clio Rs. 4-2-1 este al naibii de greu de realizat fata de 4-1. cred ca pana la urma 4-1 este o solutie mult mai avenita din cauza ca se realizeaza mai usor

P.S. nu mi place ideea cu batutul tevii. la Stelco se poate indoi inox ? de largit mi a zis ca il largeste

Originally posted by geo_ultras View Post
                    dar pe maini va murdariti de ulei, noroi sau doar de pasta de pix si/sau lasa-ti doar urme pe tastatura ??
                    fara suparare posturile astea le consider bataie de joc. imi iau din timpul meu sa pun niste calcule pe forum fara a primi nimic in schimb. defapt primesc primesc ....

in loc sa faci postul asta....crezi ca poti sa iei o carte sa citesti sa inveti si sa imi raspunzi la dilema si intrebarea mea ? 4-1 se calculeaza la fel cu 4-2-1 ?

Comment

Daca esti pregatit sa investesti hai sa facem o masina de indoit teava manuala, nu costa mai mult de 2 mil, nu o facen pe pruncipiul celei de la stelco ci o facem pe o rola profilata si un profil u de 40 ... iti dau mai multe deralii imediat

Comment

ma stii pe mine ca nu vreau sa fac ? eu vreau sa si sudez....doar sa ma mutilez sau sa ma omor....atat

Comment

RAZE DE INDOIRE FARA SA MODIFICI VOLUMUL
                          Attached Files
                          Last edited by cos_min_i; 19 December 2011, 11:02.

Comment

VIDEO 1

VIDEO 2 -idee de pus in practica

VIDEo 3

VIDEO 4 Aceeasi idee

Comment

i love you man I' m in

am vazut in bazar la Obor acolo la sine unde se vand tigari nasoale role de tot felul din care putem construi asa ceva. mergem impreuna si cautam acolo. eu o sa caut si in Obor in ploiesti unde gasesti niste chestii absolut incredibile

intrebarea este...cum se comporta teava de inox de 40 la indoit 90 grade cu raza mica.

problema cu ambutisatul si largitul crezi ca o rezolvam ? mie nu mi place sudatul cap in cap din acelasi motiv din care nu ii place nici lui Adrian de la Stelco. nu are aceiasi fiabilitate in timp.

Comment

ma bag si eu in proiect daca ma primiti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google