If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@ cos_ min unde si cand ne intalnim sa vorbim. macar sa stabilim ce si cum urmand sa punem in aplicare dupa sarbatori ca nu stam sa indoim tevi in ajun. ascultam colinde si facem serpi
asa asa ... trebe neaparat un sediu pentru team meeting !!! )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
trebuie sa gasim role in care sa incapa teava pe care vrem sa o indoim. Problema e ca daca vrem 2 dimensiuni care difera ceva ami mult ne va trebui 2 perechi de role.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Ma rolele se dau la facut... nu se fac dupa ureche..dupa sarbatori cand reajung la work o sa calculez pentru fi 40 si 50 ... de rola depinde raza de indoire ... eu zic sa te linistesti ca degeaba faci un prototip ca nu o sa se arunce multi cu cereri
nu cred ca vrea sa faca o afacere din asta ci doar vrea sa isi proiecteze niste serpi pentru el si pentru inca 2 care doresc asta Mai ales ca dorim ceva bun la un pret cat mai mic.
nu cred ca vrea sa faca o afacere din asta ci doar vrea sa isi proiecteze niste serpi pentru el si pentru inca 2 care doresc asta Mai ales ca dorim ceva bun la un pret cat mai mic.
si dupa ce ii face ii vinde ca vrea masina stock
va chinuiti de nu mai puteti pe aici cu calcule, tevi indoite, masinarii speciale de indoire, ambutisare ... si dupa ce faceti toate modificarile astea vine unu care are 195/45R15, filtru de aer de 30 de lei din targ si va da 2 masini distanta
mai rau va complicati in modificari de cele mai multe ori complet inutile
@samy0388 ai scris si tu ca sa mai faci un coment ca alta treaba nu ai.
Ca sa intelegi cat de inutila este schimbarea serpilor iti spun ca inainte il bataem pe viteza cu o masina si acum stam egal.
hai sa iti arat ce serpi au masinile stoc acum sa imi spui o parere.
nu vreau sa fiu un carcotas, dar forumul, tot forum ramane ...
numai io cate am citit ca vrea sa faca allesandro si intr-un final s-a razgandit
modificarile minore pe care le aduci masinii sunt cam vax albina
nu mai fi asa de sigur aline, greutatea + un diametru mai mic al rotii conteaza al dracului de mult
PS: mi-am exprimat si eu parerea, doar nu va impiedicati de mine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment