Modificare Evacuare ( Exhaust Manifold ) 1.4/ 1.6/ 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o faci la strung , nu cred ca e mare inginerie .
    Eu la serpii aialalti, pe logan nu aveam sistemul asta .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• flansa aceea are in interior o garnitura din sarma impletita de forma sferica care cuplseaza pe o parte tot sferica atasata traseului de evacuare

cum fac acele forme sferice la strung ? si de unde gasesc garnitura sa se potriveasca perfect intre ele ?

Comment

• iei o teava de RS cu garnitura atunci
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• caut de o gramada timp. se gaseste pe ebay dar nu vreau sa dau 5 6 sute de lei pe asa ceva

Comment

• diseara va urma si modelul 3d
            Attached Files

Comment

• stii ca te iubesc da ?

Comment

• Asteptam asteptam :d

Comment

• ma gandesc ca le faceti la cald, sa nu fleciti teava intre role, nu?
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• mi-am iesit din mana de cand nu am mai lucrat in Catia... Alex cand vrei sa te apuci de treaba imi spui si scot desenele de executie pentru fiecare piesa , rola este singura care trebuie sa o uzinezi
                    Attached Files

Comment

• am ceva balamuc cu niste examene si proiecte pana la sfarsitul lui ianuarie.

dupa....ce vrei tu fac

Comment

• cosmine cum stam cu rola. proiectul e gata ? e calculata dupa anumite diametre de teava ?

la mine se intampina ceva probleme din cauza arhitecturii evacuarii stock. in alte cuvinte ma impiedica sa fac tevile egale ca lungime.
                        trebuie incolacite sa obtinem aceiasi lungime

la evacuarea de RS clio tevile erau aproape identice ca lungime. pana intr un centimetru diferenta.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=270651659662 evac stock asta ultima
                        iesirea este intr o parte asta e problema.

P.S. vreau sa facem stand de montaj si de lucru. cum a facut baiatul ala pe cliospoet
                        Attached Files

Comment

• Da proiectul e gata in cateva ore, dar banii de manopera pentru role,placi,profile si montaj cine ii da? Eu am serpi..
                          Cine a zis sa-i faci cum sunt cei de clio? Ii faci drepti si ii imbini cat mai jos sub masina ..

Da proiectul e gata in cateva ore, dar banii de manopera pentru role,placi,profile si montaj cine ii da? Eu am serpi..
                          Cine a zis sa-i faci cum sunt cei de clio? Ii faci drepti si ii imbini cat mai jos sub masina ..
                          Last edited by cos_min_i; 11 January 2012, 19:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu am zis ca ma bag si cu finante acum depinde si de suma.

Comment

• Rola 60-70 bucata si trebuie 3
                              Profilul 50 ron bucata si trebuie 3
                              Ajunge la 4 milioane asa rotunjit
                              Va mai bagati?

Comment

• tu fa proiectul si spune mi ce implica realizarea lor. poate le fac prin faur la cineva

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google