Modificare Evacuare ( Exhaust Manifold ) 1.4/ 1.6/ 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la pretul asta ma bag.

Comment

• @ cosmin_i hai ca ne am vazut aseara si am vorbit de serpi de ne am rupt

1. daca facem rolele ce siguranta avem ca functioneaza si ca tevile se vor indoi cum trebuie ?

2. dupa ce imi dai proiectul eu iti voi spune daca relatia mea le poate face si cat dureaza. daca nu poate le facem unde ai zis tu ca i ieftineala si fac eu o cheta.

3. daca facem un banc de lucru cum am zis eu, indoiturile si forma le o putem da noi fara probleme atat timp cat masina de indoit merge

4. ce allta varianta de sudura, in afara de nea Aurel avem ?

Comment

• low cost nu ...

Comment

• de curiozitate in noaptea asta ai dormit ? la 5:00 erai pe mese

low cost te referi la variante de sudura ? asta e le facem acolo. sa inteleg ca toate celelalte puncte nu sunt o problema

Comment

• am 3 cafele la activ , dimineata nu stiu cum ajuns la gradinita si apoi la servici ...
            Probleme pot sa apara la tine din lipsa de spatiu si experienta ,dar suntem baieti destepti

Comment

• da spatiul este problema. facem ceva mai incolacit. cand o sa incepem si o sa vizualizam exact ce e acolo vedem ce intra mai bine 4-1 sau 4-21
              iti dai seamaca nu fac nimic de capul meu

Comment

• ma bucur cand vad proiecte home`made... asta inseamna ca se poate daca se vrea . cosmine esti primul pe care il vad ca utilizeaza catia ... e cel putin interesant programul , autocadul mai "traieste" doar din mila celor "old school" . doar aia care au crescut cu el il mai folosesc .

Comment

• Catia ,Inventor , SolidWorks , CadWorks , Autocad 2D/3D , Bentley Microstation , PDMS, NavisWorks ... si cam atat ... o sa fac putin mai complexa toata piesa si mai detaliata

Comment

• da sunt o gramada de "trusturi" . diferentele nu sunt majore . succes cu proiectarea .

Comment

• alessandro, cosmin sa nu ma uitati.

Comment

• nu te uita, te cheama la spart seminte cand au terminat, sa se laude
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Degeaba ne agitam Seba, va avea acelasi succes cum au avut si serpii mei initial care recunosc nu au fost reusiti din prima dar de la pereche la pereche au evoluat,vor fi 2-3perechi si gata , nu sunt motivat cand aud ca alex ii vrea sa elimine caldura din motor mai repede, dar imi place de melc ca are incredere si se baga ...am promis ca o sa fac si o sa ma tin de cuvant... desi sunt 100% sigur ca vor aparea discutii apoi, masina de indoit e a mea,da am pus si eu bani... nu vreau sa aud astfel de discutii altfel eu nu ma bag

Comment

• detalii pe care le von stabili ferm inainte. eu nu am pretentii la masina de indoit...doar ca atunci cand mai am ceva de facut sa o pot folosi. atat

vreau serpi si sa inveselesc un pic motorul, chit ca nu va fi foarte mare castigul.
                            chiar crezi ca nu iese mai multa caldura din motor ? aduc eu termometru si masura ma gazele la iesire before/after. lucreza in regim mai stabil de temperatura, nu mai sare de la 90 la 105 ramene in 90 98

@ cosmin i daca zici ca inveti evoluezi si te perfectionezi serpii facuti acum ar trebuie sa fie cei bai facuti. ar trebui sa iasa perfect. stii unde ai gresit, stii ce trebuie facut, ai idei noi, ii putem face sa iasa chiar frumos.

Comment

• sper sa nu fiu doar mascota. Nu ma intereseaza forte mult daca dupa aceea nu se vor mai face serpi, ma intereseaza direct sa imi fac un o galerie dupa calculele lui alessandro

Comment

• pffff ... calculele mele sunt de parte de a fi perfecte. cand vad ca se concretizeaza ceva cu masina de indoit abia atunci le fac la blana tinand cont si de ultima virgula.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google