la pretul asta ma bag.
Modificare Evacuare ( Exhaust Manifold ) 1.4/ 1.6/ 1.6 16v
Collapse
X
-
@ cosmin_i hai ca ne am vazut aseara si am vorbit de serpi de ne am rupt
1. daca facem rolele ce siguranta avem ca functioneaza si ca tevile se vor indoi cum trebuie ?
2. dupa ce imi dai proiectul eu iti voi spune daca relatia mea le poate face si cat dureaza. daca nu poate le facem unde ai zis tu ca i ieftineala si fac eu o cheta.
3. daca facem un banc de lucru cum am zis eu, indoiturile si forma le o putem da noi fara probleme atat timp cat masina de indoit merge
4. ce allta varianta de sudura, in afara de nea Aurel avem ?
Comment
-
Degeaba ne agitam Seba, va avea acelasi succes cum au avut si serpii mei initial care recunosc nu au fost reusiti din prima dar de la pereche la pereche au evoluat,vor fi 2-3perechi si gata , nu sunt motivat cand aud ca alex ii vrea sa elimine caldura din motor mai repede, dar imi place de melc ca are incredere si se baga ...am promis ca o sa fac si o sa ma tin de cuvant... desi sunt 100% sigur ca vor aparea discutii apoi, masina de indoit e a mea,da am pus si eu bani... nu vreau sa aud astfel de discutii altfel eu nu ma bag
Comment
-
detalii pe care le von stabili ferm inainte. eu nu am pretentii la masina de indoit...doar ca atunci cand mai am ceva de facut sa o pot folosi. atat
vreau serpi si sa inveselesc un pic motorul, chit ca nu va fi foarte mare castigul.
chiar crezi ca nu iese mai multa caldura din motor ? aduc eu termometru si masura ma gazele la iesire before/after. lucreza in regim mai stabil de temperatura, nu mai sare de la 90 la 105 ramene in 90 98
@ cosmin i daca zici ca inveti evoluezi si te perfectionezi serpii facuti acum ar trebuie sa fie cei bai facuti. ar trebui sa iasa perfect. stii unde ai gresit, stii ce trebuie facut, ai idei noi, ii putem face sa iasa chiar frumos.
Comment
Comment