Modificare Evacuare ( Exhaust Manifold ) 1.4/ 1.6/ 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan

va hotarati ?

Comment

• e vorba de diametru acolo

deci lungimile sunt 36 primare 24 secundare centimetri

Comment

• ok... s-a notat

Comment

• @ alin eu zic sa mergi pe aceleasi dimensiuni

@ cos_min la foarte multe lucrari am vazut modul ala de imbinare. unii spun ca ar creea mai multa suctiune pe teava alaturata

cauta pe net poze cu evacuari de F1 sa vezi ca au acelasi tip de imbinare. ce conteaza mult si in cazul asta este unghiul. daca este gresit se poate creea contrapresiune pe teava alaturata in loc de suctiune, vacum

Comment

• de aceea vreau sa fac separat imbinarile , sa le tai exact

Comment

• Sudura cu sanfren, distanta 1mm intre tevi+perna de argon=sudura cu patrundere totala si cu aspect mai mult decat perfect.
              Oricum nimeni care are masina aspirata pe acest forum nu o sa isi faca o lucrare de calitatea aia din cauza costurilor.
              2000lei cere baiatu care a facut galeriile mai de sus pentru o galerie 4-2-1 de logan.
              AG 16 Y M A

Comment

• a folosit electrod nefuzibil ?

Comment

• fara electrodul nefuzibil din wolfram din capul pistoletului nici nu poti face sudura WIG

Comment

• intreb fiindca am vazut acelasi finish ( solzi de peste ) si nu era tig.

era sudura normala cu sarma in mijlocul pernei de gaz dar stia sa manuiasca foarte bine aparatul

nea Aurica cum face ?

Comment

• Are electrod WIG si pistolet... de parca nu ai fi vazut

solzi de peste ar trebui sa iasa fie ca sudezi WIG ,TIG sau cu Electrozi
                      Attached Files
                      Last edited by cos_min_i; 4 April 2012, 16:21.

Comment

• e mult mai greu sa faci solzi daca sudezi MIG. vezi Stelco de exemplu

una e sa controlezi pistolul care are sarma in centrul duzei pentru perna de gaz inert si alta e sa tii bara de filler cu mana si sa o scufunzi cu precizie in baia de metal topit

de asta zic...am vazut sudura MIG cu solzi de peste. adevarat artist omul
                        Last edited by alessandro; 4 April 2012, 16:33.

Comment

• Originally posted by al!n View Post
                          Sudura cu sanfren, distanta 1mm intre tevi+perna de argon=sudura cu patrundere totala si cu aspect mai mult decat perfect.
                          Oricum nimeni care are masina aspirata pe acest forum nu o sa isi faca o lucrare de calitatea aia din cauza costurilor.
                          2000lei cere baiatu care a facut galeriile mai de sus pentru o galerie 4-2-1 de logan.
                          Imi fac eu ma ca sa te oftici tu asa :P.Omu mi-a recomandat 4-2-1 pentru puterea maxima intre mid range si top range.Daca as fi avut 2000ron...chiar face niste lucrari super.Cineva chiar ii zicea ca are acasa 3 galerii de la firme de prestigiu insa tot la el v-a apela cand o sa isi faca galeria de evacuare la un EVO9.
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• nu mai ai si tu poze cu alte lucrari de la el ? m as uita la sudurile alea toata ziua si nu m as plictisi

Comment

• sudurile alea mai sunt si finisate ...

Sent from my Optimus 2X using Forum Runner

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google