Modificare Evacuare ( Exhaust Manifold ) 1.4/ 1.6/ 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pana la urma masina aia de indoit s-a facut ori ba? intreb pentru ca de cand tot proiectati mi-am facut eu ) pun si niste poze maine dupa ce`i dau o vopsea . oricum e hardcore , presa hidraulica de 10t(cu care indrept caroserii) , placi din otel de 12 mm , bolturi pentru role fi 16mm , etc etc

Comment

• priectul in mare e ca in poza de mai jos , am in plus niste ranforsari , bolturi mai mari si role mai groase si in minus am picioarele alea pe care ce fac eu, nu ar fi stat niciodata , cantareste pe putin 50 kg .
      Attached Files

Comment

• alesandro... nu am mai intrat pe forum de 2zile... tot nu ai incercat sa o urci?
        silviu- sa-si faca treaba si sa nu lase cute,asta conteaza... cat despre masina care urma sa o fac... cu cine?

Sent from my Optimus 2X using Forum Runner

Comment

• Eu nu am mai intrat de mai multe zile.

Am plecat la ploiesti sa fac antifonarea si am incercat sa urc si serpii

Dezamagire. Nu intra din cauza tevilor incolacite care lovesc in calculatorul de abs si tevile de clima

Intra pe modelele de renault 16v mai ales alea cu clapeta intr o parte. Au mai mult spatiu in spate

Comment

• eu ti-am zis mestere ca s-ar putea sa nu intre

Comment

• Acuma vindei ca nu intra )) mai taie din tevile de clima ,caroserie fale loc
              sigpic
              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• decupeaza peretele anti-foc, muta cutia de viteze mai in fata, sub radiatoare, scoate bordul, condu de pe bancheta, ca sa faci loc la "serpalai"...)
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                  Acuma vindei ca nu intra )) mai taie din tevile de clima ,caroserie fale loc
                  logic ca ii vand....ca nu intra. nu am ce face cu ei. sunt imposibil de taiat si de modificat

Comment

• sunt gata... noi dimensiuni ... altfel lucrati ...
                    Attached Files

Comment

• im-pe-ca-bil

te ai autodepasit

Comment

• Face treaba buna dany..... Felicitarile mele

Comment

• Super lucratura, as fi si eu interesat de un set pentru 1.6 8v....
                          LA VOLANUL UNEI MASINI DE CURSE NU CONTEAZA CINE ESTI, CONTEAZA NUMAI DECIZIA PE CARE O IEI INTR-UN FRAGMENT DE SECUNDA

Comment

• pun si eu un model aici. lucratura nu e sa arate bine ci doar sa iasa la dimensiuni si cat mai drepti.
                            Attached Files

Comment

• Bv tie melcule.De sus exact asa as fi vrut sa arate si ai mei dar din pacate pt mine nu s-a putut.
                              AG 16 Y M A

Comment

• @ melc. Ai mers ma cu ei ? Cum e ? Pleaca in burn 1 si 2 ?

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google