Modificare Evacuare ( Exhaust Manifold ) 1.4/ 1.6/ 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa sune ca o pocnitoare cand deschizi cacatul ala ) de nu o da flacari pe sub masina de toata frumusetea )........
    sigpic
    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
      @ melc. Ai mers ma cu ei ? Cum e ? Pleaca in burn 1 si 2 ?

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
      pai aseara pe ud m-am plimbat cu viteza si am incercat niste teste dar erau imposibile... pe plecare pe 1 era imposibil sa nu o dai in limitare si 2 patina destul de mult chiar daca ambreiajul e pe duca. Sa povesteasca viteza ca el a fost soferul

Momentan clapeta este inchisa pentru ca mai am ceva de mesterit la ea dar saptamana viitoare as vrea sa o termin si sa aud fiecare explozie.

Momentan se merge cu traseul stoc (cataliaztor si toate cele) si diferenta este ca are un cuplu mai bun de la 2500 in sus, stateam in dreapta si simteam cum ma baga in scaun, ca si cum ar fi diesel. trage frumos. Cat de curand o sa ii dau jos sa ii imbrac, sa fac o flansa sa pot sa ii dau mai usor jos si sa fac clapeta functionala.

Daca mai doreste cineva serpi vorbim pe privat (pretul e foarte bun si teava gasim orice dimensiune)

Comment

• Ala e sistem cut-off home-made?
        sigpic

Comment

• da este home made dintr-o clapeta de acceleratie

Comment

• Sa se usuce asfaltul ca sa aiba aderenta la plecare caci e imposibil sa pleci cu ea cum trebuie (spre casa am reusit un burn in lung pana la 80, final de a 2-a). In schimb trage foarte bine. Oricum, eu am scos 12 pe 0-100 iar melcu' 12.5 ).

I-am zis, cand o sa faca acea clapeta functionala si-o va deschide o sa se auda ca iadul pe pamant printre stradute)).
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• sa fie galagieeeeee si flacari)

Comment

• doar atat "flacari si galagie"... pune mai multe poze ... neconcludenta poza asta

Comment

• Macar pentru zgomot...o sa se auda ca din iad clapeta aia

Comment

• mi-am facut o evacuare cum am vrut eu. Nu vreau sa castig 200 cai ci doar putin cuplu pe care il simt din plin. Masina va merge 99% din timpul de funtionare pe traseul stoc( cu catalizator, tobe stoc si teava stoc) acel 1% e o nebunie a mea pe care o vreau de mult timp si e doar de spectacol. Serpii au fost facuti in regim de low cost, cu diametre cat mai mici, cat mai drepti posibili si egali toti.

Nu am vrut serpi sa fie de pus in rama, de aceea nici nu pun poze detaliate pentru a nu face un flame. Pentru mine isi fac treaba si este ce imi doream de mult. Castigul se va vedea pe sosea.

Comment

• astept o parere de la alessandro depre cum merge masina cu noua galerie si traseul stoc.

Comment

• Masina trage foarte frumos. Smuceste din 2000 si trage liniar pana sus...nu se gatuie deloc in ture.

Asa la ochi trage aproximativ ca un 16v.

Serpii se simt mult...stiam cum tragea masina si inainte de ei.

Ambreiajul e terminat, nu scartaie cu 2 nici daca schimb cu acceleratia in podea.

Comment

• ca un 1.6 cu serpi si soft
                          sigpic

Comment

• Cum sa smunceasca domne, la 120 si ceva cuplu? Masina de la munca cu 400 cuplu pot zice ca smunceste.
                            Ori ti se pare din cauza racordului mic?

Comment

• 120 ? Am zis ca la 2000 smuceste = are zvac? Raspunde prompt la acceleratie

Din ture mici clar...e peste 16v

Comment

• fof zicea de cuplu ma (120 si cv Nm )
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google