Modificare Evacuare ( Exhaust Manifold ) 1.4/ 1.6/ 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Credeam ca zice de viteza 120

Trebuiue pus la linie cu un 16v altfel vorbim degeaba.

Pe mine ma bate...spun de acum

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

• cu 16v meu ? incearca
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Nu-mi spune ca-ti bati joc de un cabrio Gogaie. Pacat.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
          ca un 1.6 cu serpi si soft
          Stai linistit ca si motorul tau va trage exact cum tragea si pe cealalta masina, nu vor creste calutii ca sunt pe logan, asa ca... nu vad ce e de ras. Chiar caut un 1.6 cu soft si evacuare (dupa ce schimb ambreiajul) sa vad daca este vreo diferenta.

Originally posted by lau911 View Post
          cu 16v meu ? incearca
          O sa incerc si cu tine doar ca al tau este cu 200cm3 mai mare decat cel de care vorbea alessandro.

Comment

• te astept, si acum si dupa.

Comment

• Originally posted by o8MeLC View Post
              Stai linistit ca si motorul tau va trage exact cum tragea si pe cealalta masina, nu vor creste calutii ca sunt pe logan,.

.
              Vor creste sigur

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Comment

• Stii cat rad daca ia bataie Gogaie de la Melcu' dupa ce termina Gogaie tigania)))))?

Melc motorsport.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Fof o sa ne vedem dar cu ambreiajul actual nu are rost.. Nu pune deloc jos.

Comment

• pai daca zice marxu` ca smunceste, inseamna ca pune jos.

Comment

• Va place sa fiti voi acizi ca de ... Asa e moda pe forum. Daca era sa se vorbesca despre masina ta acum 5 luni si zicea cineva ca zmuceste si ca trage bine nu spuneai nimic, daca a fost vorba de masina altui "fraier" e prosta, ca trage praf, ca ambreiajul e perfect si tot asa.

Comment

• Eu am zis din ce am vazut pe topic aici, din spusele lui marxu`, nu din moda forumului.
                        Concluzia care ai spus`o iti apartine, nu comentez.

Comment

• Aia cu smucitul a fost doar sa ne arati cat de nestiutori suntem. Cand povestim ceva ne raportam la masini sensibil egale atat de cuplu cat si de cai. Ai vrut doar sa ne spui ca ai o masina de 400 nm sau ce?

Am mai auzit eu pareri de la soferi de touareg ( masina cu stema de renume) TDI 2.5 cu ghici cat cuplu 400nm si cand o misti oriunde(urban sau extraurban) este un elefant in 3 picioare, dar de... sunetul si stema parca fac sa te tranteasca de geamuri. Incetez ca o dau in flame dar mi-a ajuns sa vad atata ura pe forumul asta.
                          Last edited by o8MeLC; 24 February 2013, 19:11.

Comment

• Melcule, zici de parca eu nu as sti ce si cum smunceste, parca zici ca eu nu am trasee si cate si mai cate tiganii am mai avut, cred ca pot sa am si eu o parere nu ?
                            Am dat doar ca exemplu, cei 400nm, din cate observi, nu am precizat nici ce masina e, nici ce tonaj sau alte detalii.

Ura? nici vorba, posibil sa fi tu putin sensibil. Chiar imi place ca mai vad oamenii de se ocupa si de motor.

Comment

• dupa parerea mea de electrician, o galerie de evacuare, nu imbunatateste cuplul... modifica caracteristica cuplu-turatie, in sensul ca ai cuplu de la turatie mai joasa sau turatie mai ridicata.
                              cuplul se imbunatateste doar din volanta sau...?
                              Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

• ...sau roti usoare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google