salut imi poate da cineva un nr de telefon pt a vopsi un difuzor de aer si spoilerele fata spate sa fie din craiova si sa ceara un pret rezonabil ,poate stie cosminel sau altcineva va rog trimiteti pm multumesc anticipat
Difuzor Bara Spate Logan
Collapse
X
-
Originally posted by cosminel View Postieri am cumparat 2 bucati pentru un loganist din Galati. daci va arat cum arata unul scos din matrita(poza1),in poza 2 s-au indepartat resturile de fibra,in poza 3 este chituit si dat cu sprit chit,in poza 4 este vopsit gata de pus pe masina. deci se pregateste putin inainte sa al pui pe masina,deaia este asa ieftin fata de unul original.
cosminel ma intereseaza si pe mine cateva din elementele kit-ului poti sa ma ajuti sa le cumpar aranjate ca in poza 3, adica doar sa le vopsesc eu"daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
Comment
-
-
am gasit eu pe un forum concurent la 200 lei copie dupa cel original, facut din fibra la 200 lei. daca sunteti interesati dati add pe mess (vezi id pe profil) si va dau link.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
da. sunt facute dupa cele de uzina. sunt identice. nu se observa nici o diferenta. gasiti id in profil la mine si va dau link-ul pe mess, ca aici nu il pot pune.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment