ati vazut prin mioveni asa ceva?pe unde mai exact??
Difuzor Bara Spate Logan
Collapse
X
-
Originally posted by CriSTI68 View Postala de 50 lei l-am vazut si eu, oribil de prost lucrat, are doar 2 straturi foarte foarte subtiri de fibra iar restul kit la greu, si copiat prost
Ce spui tu de straturi .. inseamna ca e un alt intreprinzator.
BaftaJIJI
Comment
-
sal
daca vreti sa vi se faca rau accesati
eu nu gasesc nici o reprezentanta si mod de achizitie. daca stie cineva.....
am mai stat putin pe site si au configurator.
pentru ph2 nu am vazut niciunde comercializare la difuzor si spiler sport. sunt extraordinare
Comment
-
Mergi la auto europa daca vrei sa achizitionezi ceva dar te previn au preturi mari
Nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi.Last edited by valeriuciprian; 1 January 2010, 17:11.
Comment
-
In august nu aveau nimic de tuning pentru ph2. Acum comercializeaza?
Nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi.Last edited by valeriuciprian; 1 January 2010, 17:12.
Comment
-
Recent nu am fost dar trebuie sa aiba,
daca nu au scrie mail la vocea clientului
pe mine m au ajutat la achizitie ph1
Nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi.Last edited by valeriuciprian; 1 January 2010, 17:12.
Comment
-
caut si eu un raspuns la o intrebare...
mi-am achizitionat un deflector aer de la dealer! azi am vrut sa ma duc sa il montez! si dupa ce "baiatul" imi zice ca azi nu are timp (desi cred ca nu era nimeni la care sa lucreze...!) imi mai spune ca e foarte migalos de montat, ca trebuie lipit cu mastic, ca ii trebuie vreo doua ore...etc! m-am decis azi sa il pun singur!
imi poate da cineva cateva detalii ptr montaj? am kitt-ul de prindere... ce mastic trebuie? sau batea ala campii? merci mult!
Comment
-
Comment