If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eleroanele alea finute ca si cel din kitul de tuning merg pe modelele care au eleron incorporat in potbagaj?
eleronul de la dacia nu e tocmai finut,,,e destul de gros..Nu imi place...Si nu cred ca vine pe portbagajul nou de logan cu forma de "eleron"..Iar daca vine...Nu cred ca arata bine deloc cu el...Ar fi naspa de iesit in evidenta.. http://www.autoaccesorii.ro/standard...ts.php?id=3147 asta e type m
si l-am vazut la cineva in constanta...Era perfect :P pentru primul model de portbagaj fara forma de eleron pe el
2 poze cu eleronul de lneta lucrat la firma din Craiova! Este copie fidela a celui din kitul dacia. Din pacate nu m-am gandit sa ii fac o poza si de aproape, dar o sa il vedeti in curandmontat pe masina unui user din timisoara caruia i l-am trimis saptamana asta! In foto eleronul este pus provizoriu, de aceea nu vine lipit de luneta!Pretul acestui eleron este de 1,5 mil
Daca pui kit praguri original dacia,aparatorile de noroi fata mai stau pe aripa sau se dau jos.Eu mi-as pune difuzor,praguri si de la bara fata chestiile acele doua de la colturi si proiectoare.Aveti idee cat or costa aceste 3 repere?
Sa inteleg ca este eleronu meu?
Inca astept un semn de la posta.
Luni oricum ma duc sa intreb daca a venit;poate nu aduce postasu avizu...
Stiancu,pragurile tale sunt facute de baietii care fac si eleronu?
Daca da;da-mi un pm cu pretu...
Pragurile mele sunt cele din kitu de prelungiri acelea vechi!Dar la craiova se fac pragurile de la kitu dacia, cele compuse dion 2 bucati, identice cu orginalul si luicrate f bine(mai multe detalii o s ane dea Diavolutu cand il va monta). Pretul pragurilor este de 250ron amandoua!
Diavolkutu: da, eleronul este al tau, l-am probat pe masina inainte sal cumpar! Luni trebuie sa-l ridici mai mult ca sigur. Sa te duci la posta sa intrebi( in weekend nu au program)!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment