Decolorat Plastic Stopuri Logan Fabrica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Decolorat Plastic Stopuri Logan Fabrica

Este careva care stie cum se poate decolora plasticul de la stopurile din fabrica?

Se poate da cu lac special pentru a deveni fumuriu ...
    sigpicMy ride

Comment

DeLuXe...omul vrea sa le decoloreze...adica sa fie transparente...nu sa le innegreasca.
      cristivsb...nu stiu daca se pot decolora...adica sa fie sticla "alba"...plasticul triplelor cred eu ca nu e vopsit...
      sigpic

Comment

Plasticul e colorat in masa, deci nu se poate decolora.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am citit undeva ca se poate decolora plexicul,este supus unui tratament cu raze ultraviolete foarte puternice,dar este scump si complicat.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

La mine in BM este un prieten de al meu care skimba plexicul de pe stopuri sparte, faruri sparte etc si iti poate pune plexic transparent, alb etc.Lucrarea iese foarte bine, garantat.A pus stopuri si faruri la Mercedesuri, BMW, Peugeoturi etc
            Deci e meserias baiatul si nu lucreaza nici foarte scump.
            Mentionez ca el muleaza plexicul dupa forma farului/stopului si respectivul far sau stop iese ca si nou, deci e super
            sigpic

Comment

Multumesc pt raspunsuri. vreau sa modific putin stopurile si daca tot ma apuc de modificari am zis sa si decolorez sticla, si sa pun becuri colorate. mie sincer nu-mi plac stopurile care sunt la de vanzare. si vreau sa le fac unice

Comment

Putin off-topic: stie careva pe cineva care face faruri si stopuri la comanda, sau daca se poate face, unele gen seat leon modelul nou sau megan, sa aiba si lupa
                sigpic

Comment

A grija ca daca iti face cineva faruri sau stopuri altfel decat cele originale, o sa ai probleme la ITP, deoarece noile faruri/stopuri nu vor fi omologate RAR; nici macar farurile/stopurile tunning care se gasesc in comert nu sunt omologate, deci poti avea probleme.Acuma asta depinde de ce relatii ai tu pe la ITP
                  sigpic

Comment

Mai bine iti iei din targ stopuri albe superbe la 300ron !!!

Comment

Originally posted by adi_trif28 View Post
                      A grija ca daca iti face cineva faruri sau stopuri altfel decat cele originale, o sa ai probleme la ITP, deoarece noile faruri/stopuri nu vor fi omologate RAR; nici macar farurile/stopurile tunning care se gasesc in comert nu sunt omologate, deci poti avea probleme.Acuma asta depinde de ce relatii ai tu pe la ITP
                      Poti foarte bine inainte sa te duci la ITP sa le pui pe cele originale

Comment

Ai poze cu ele ?? Sunt alea cu angel eyes ??? Pe mine m-ar interesa o firma care ar face stopuri si faruri cum doresc eu, sa nu aiba mai toti, cu rar-u ne descurcam ;)
                        sigpic

Comment

FAruri si stopuri custom nu stiu cine face, doar un prieten de al meu skimba plexicul de pe ele si iti poate pune alta culoare.Alea sunt ok cu ITP.Eu vb ca nu sunt omologate daca iti face cineva stopuri si faruri de la 0; la fel e si cu angeleyes, nu sunt omologate si te poate da afara de la ITP, la fel se poate lega de tine si un politist mai prost.Oricum daca gasesc pe cineva care face stopuri/faruri va informez;
                          sigpic

Comment

Da de ce nu ti le faci negre stopurile.Arata foarte bine si se si vede bine prin ele semnalizarea, frana, etc.Mie imi plac foarte mult negre, si nu te costa nici mult, doar vreo 2 sprayuri de vopsea de aia speciala pt stopuri(aprox 20 ron/tub) si sunt si elegante, intr-o culoare.Mie negre imi plac mai mult decat orice model de stopuri pt logan (parerea mea)
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google