Este careva care stie cum se poate decolora plasticul de la stopurile din fabrica?
Decolorat Plastic Stopuri Logan Fabrica
Collapse
X
-
Plasticul e colorat in masa, deci nu se poate decolora.
Comment
-
La mine in BM este un prieten de al meu care skimba plexicul de pe stopuri sparte, faruri sparte etc si iti poate pune plexic transparent, alb etc.Lucrarea iese foarte bine, garantat.A pus stopuri si faruri la Mercedesuri, BMW, Peugeoturi etc
Deci e meserias baiatul si nu lucreaza nici foarte scump.
Mentionez ca el muleaza plexicul dupa forma farului/stopului si respectivul far sau stop iese ca si nou, deci e supersigpic
Comment
-
A grija ca daca iti face cineva faruri sau stopuri altfel decat cele originale, o sa ai probleme la ITP, deoarece noile faruri/stopuri nu vor fi omologate RAR; nici macar farurile/stopurile tunning care se gasesc in comert nu sunt omologate, deci poti avea probleme.Acuma asta depinde de ce relatii ai tu pe la ITPsigpic
Comment
-
Originally posted by adi_trif28 View PostA grija ca daca iti face cineva faruri sau stopuri altfel decat cele originale, o sa ai probleme la ITP, deoarece noile faruri/stopuri nu vor fi omologate RAR; nici macar farurile/stopurile tunning care se gasesc in comert nu sunt omologate, deci poti avea probleme.Acuma asta depinde de ce relatii ai tu pe la ITP
Comment
-
FAruri si stopuri custom nu stiu cine face, doar un prieten de al meu skimba plexicul de pe ele si iti poate pune alta culoare.Alea sunt ok cu ITP.Eu vb ca nu sunt omologate daca iti face cineva stopuri si faruri de la 0; la fel e si cu angeleyes, nu sunt omologate si te poate da afara de la ITP, la fel se poate lega de tine si un politist mai prost.Oricum daca gasesc pe cineva care face stopuri/faruri va informez;sigpic
Comment
-
Da de ce nu ti le faci negre stopurile.Arata foarte bine si se si vede bine prin ele semnalizarea, frana, etc.Mie imi plac foarte mult negre, si nu te costa nici mult, doar vreo 2 sprayuri de vopsea de aia speciala pt stopuri(aprox 20 ron/tub) si sunt si elegante, intr-o culoare.Mie negre imi plac mai mult decat orice model de stopuri pt logan (parerea mea)sigpic
Comment
Comment