Tuning Grila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tuning Grila

Salut
    sunt relativ nou pe forum si am cautat pe site un topic similar dar nu prea am gasit...
    m-ar interesa daca stie cineva unde pot gasi, cat costa o grila gen cum e cea din poza;

mersi!
    bafta
    Attached Files
    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Grila aceea din poza este plasa pusa ...se gaseste de cumparat la magazine de piese auto......dar spoilerul ala asa e facut el cu tot cu grila aia...daca vrei sa pui plasa pe spoilerul original tre sa faci unele modificari.

Comment

E masina lui GGD87, cauta-l , poate te ajuta el

Comment

Si pe mine m-ar interesa sa fac grila cu plasa ...dar nu am idee cum ...ce trebuie sa tai ce trebuie sa fac...in principiu ..CE, CUM, CAT COSTA???

Comment

Si eu vreau sa fac chestia asta cu plasa aia , dar am inteles de la cienva ca trebuie sa tai grila ?Stiti voi alta modalitate ?
          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Ma chinui de ceva timp sa gasesc pe cineva sa-mi decupeze masca si sa-mi puna plasa, ceva in genul asta
            Attached Files

Comment

Nu ma intereseaza la spoiler...doar la grila..o sa iau legatura cu el si va mai anunt daca aflu ceva

Comment

O poza cu grila la masina mea.
                Daca aveti nevoie de ajutor stiti ce aveti de facut
                Attached Files

Comment

Super misto grila lui RADU !..A iesit belea.

Comment

Radu poate ne indrumi si pe noi cum se face pls ;)! De piese nu e problema si scule se gasesc dar poate ne dai cateva sfaturi sau chiar instructiuni completa na-r strica sa nu trebuiasca sa arunc spoileru dupa ce incerc eu sa-i pun plasa )!Multumesc anticipat pt raspuns

Comment

Arata foarte bine...e cam ceeea ce doresc si eu nu stiu cum ar arata fara calandrul cromat....dar oricum e super ok si asa...
                      cum sa procedam?

Comment

Trebuie taiata exact cum e in poze....nu stiu sa va explic exact....am taiat plasa mai mare putin decat vine acolo....am prins-o cu niste coliere de plastic prin gaurelele alea unde vin prinse ornamentele cromate....si am lipit si plasa de bara cu niste adeziv....puneti voi unul mai bun...eu am pus silicon.
                        Attached Files

Comment

Originally posted by RADU_LYN View Post
                          Trebuie taiata exact cum e in poze....nu stiu sa va explic exact....am taiat plasa mai mare putin decat vine acolo....am prins-o cu niste coliere de plastic prin gaurelele alea unde vin prinse ornamentele cromate....si am lipit si plasa de bara cu niste adeziv....puneti voi unul mai bun...eu am pus silicon.
                          mersi mult radu imi sunt de ajuns pozele m-am dumirit despre ce este vorba sambata trec la treaba..
                          bafta
                          Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Succes...sper sa rezolvi fara probleme....daca e ceva ma anunti si te ajut cu cea mai mare placere

Comment

Radu.. in prima poza vad ca nu ai taiat chiar drept bara... imi poti spune cu ce ai indreptat dupaia taietura? multumesc anticipat

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google