@cosmindan,,,,am si eu o intrebare...peste vopseaua aia neagra ai mai dat cu ceva?...poti sa pui o poza cu vopseaua sa vad cum arata?..ms.respesct.
Tuning Grila
Collapse
X
-
Originally posted by bidepa View Post@cosmindan,,,,am si eu o intrebare...peste vopseaua aia neagra ai mai dat cu ceva?...poti sa pui o poza cu vopseaua sa vad cum arata?..ms.respesct.
Am sters bine armatura cu alcool tehnic si am izolat restul de caroserie, dupa care am trecut la vopsit.Nu am gasit negru mat , si am luat lucios, dar nu are aface lucrul asta, important este ca a iesit asa cum am visat.real power..... diesel power by
Comment
-
Oare de ce Dacia Logan este cea mai tunata masina din Romania? Eu personal cand vad o masina modificata asa in fata blocului cu chit si cu tot felul de spoilere din fibra de sticla sau plase, imi da impresia, ca masina aia desi poate e relativ noua, aparent pare veche, ca o baba machiata. Daca vreti sa apareti pe www. tuning mioritic.ro, nu pot decat sa va urez spor la treaba. In afara de o cotiera, huse la scaune si covorase gen tavita pt interior si portbagaj nu ii fac nimic. Carpelile alea cu silicon imi aduc aminte de taranii care faceau case din lut. Scuze daca v-am suparat. Gusturile nu se discuta.
Comment
-
sunt prea multe la fel (la logane ma refer) , fiecare vrea sa iasa din anonimat , sa fie diferita de a vecinului si etc.
si de aici si chestie ca fiecarea si`o face cum vrea , cu fibra cu stikere cu dungi , cu suspensie , care mai de care sa evite tuning mioritic )
Comment
-
ia uite si masina mea .. astept sa o vad pe mioritic . ro )
eu zic ca mi-a iesit bine si chiar foarte usor e prinsa doar sus .. ar mai fii ceva de lucru la ea ... la grila ma referIts just a car ...
Comment
Comment