Tuning Grila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @cosmindan,,,,am si eu o intrebare...peste vopseaua aia neagra ai mai dat cu ceva?...poti sa pui o poza cu vopseaua sa vad cum arata?..ms.respesct.
    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
      @cosmindan,,,,am si eu o intrebare...peste vopseaua aia neagra ai mai dat cu ceva?...poti sa pui o poza cu vopseaua sa vad cum arata?..ms.respesct.
      Salut,

Am sters bine armatura cu alcool tehnic si am izolat restul de caroserie, dupa care am trecut la vopsit.Nu am gasit negru mat , si am luat lucios, dar nu are aface lucrul asta, important este ca a iesit asa cum am visat.
      real power..... diesel power by

Comment

• m-as apuca si eu de treaba k as avea toate cele necesare dar mi-e frik k nu stiu s mai pun bara la loc

Comment

• lol..asta e problema cea mai mare?? nu ti-e frica ca tai stramb, ca nu ti se lipeste plasa..ti-e frica ca nu mai stii sa pui bara?
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• jokere ,razi tu razi , da si eu am avut problema asta , pana am dat`o jos o data ...si acuma o visez noaptea...o pun cu ochi inchisi.

Comment

• haidi bre...ca nu trebe decat sa tii minte ce suruburi ai desfacut...las-o dreaq ))
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• 9 jos

4 in laterale

2 sub aripa

4 sus

Logan by Renault Pure Blood
                Nothing beats Low Cost

Comment

• sunt curios cum as putea vopsi sigla(bara+portbagaj)la un logan faza 1...!!!???

Comment

• Oare de ce Dacia Logan este cea mai tunata masina din Romania? Eu personal cand vad o masina modificata asa in fata blocului cu chit si cu tot felul de spoilere din fibra de sticla sau plase, imi da impresia, ca masina aia desi poate e relativ noua, aparent pare veche, ca o baba machiata. Daca vreti sa apareti pe www. tuning mioritic.ro, nu pot decat sa va urez spor la treaba. In afara de o cotiera, huse la scaune si covorase gen tavita pt interior si portbagaj nu ii fac nimic. Carpelile alea cu silicon imi aduc aminte de taranii care faceau case din lut. Scuze daca v-am suparat. Gusturile nu se discuta.

Comment

• mai tine si de varsta .....
                      sigpic

Comment

• sunt prea multe la fel (la logane ma refer) , fiecare vrea sa iasa din anonimat , sa fie diferita de a vecinului si etc.
                        si de aici si chestie ca fiecarea si`o face cum vrea , cu fibra cu stikere cu dungi , cu suspensie , care mai de care sa evite tuning mioritic )

Comment

• nu inteleg de ce e asa suparat ZAKE pe cei care isi tuneaza loganul,cand el are la avatar un logan tunat de la Topart daca nu ma insel.iti place loganul tunat doar virtual?
                          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• ia uite si masina mea .. astept sa o vad pe mioritic . ro )
                            eu zic ca mi-a iesit bine si chiar foarte usor e prinsa doar sus .. ar mai fii ceva de lucru la ea ... la grila ma refer
                            Attached Files
                            Its just a car ...

Comment

• Ma ajuta si pe mine cineva as vrea sa imi pun plasa dar nu am idee cum se face nu exista vreun tutorial cu asa cv sau cineva doritor sa imi explice cum se face?

Comment

• cum pot scoate siglele de pe portbagaj?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google