Tuning Grila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai bine ai fi inceput sa`i schimbi gumele , decat sa pui bucatile alea de fibra "aruncate" pe masina.
    siguranta inainte de toate , mai uita`te prin topicuri ce se vorbeste despre kormoran si ce zic cei patiti.

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
      mai bine ai fi inceput sa`i schimbi gumele , decat sa pui bucatile alea de fibra "aruncate" pe masina.
      siguranta inainte de toate , mai uita`te prin topicuri ce se vorbeste despre kormoran si ce zic cei patiti.
      sunt montana ,sunt cauciucurile masini originale,anu asta le schimb

Originally posted by DeLuXe View Post
      ti-am atras atentia sa nu mai postezi aiurea

fa-ti topic la my ride sa vedem ce parerea are lumea de masina ta netunata dar cu aspect schimbat
      bine am inteles,,,,
      Last edited by grutzz; 18 October 2010, 18:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• deci scuze ca iti zic dar majoritatea posturiilor tale sunt off-topic ! ...
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• grutz ce faci ma,arunci cuvinte la intamplare?

Comment

• cam toata lumea l- luat in pleazna pe grutz...nu mai fiti rai..cu toate ca toti gresim la inceput...apropo..tuning dupa buzunarul fiecaruia..dar te rog sa fie cu gust..plasticulire alea ma enerveaza si pe mine...:P

Comment

• cu riscul de a continua offtopicul ...

eu i-am zis sa isi faca my ride, sa nu mai puna pozele peste tot si sa posteze doar de dragul de a posta; la my ride primeste si laude, si sfaturi ce il intereseaza direct si critici (sau nu)

problema noastra e ca posteaza doar sa se afle in treaba, intelegem ca e tanar si la inceput dar totusi ... exista un regulament facut sa fie respectat de toata lumea
              sigpicMy ride

Comment

• m-am apucat si eu de grila:> mai am sa o vopsesc
                Attached Files

Comment

• stai asa, cand o pui pe masina, o sa trebuiasca sa decupezi din ce ai pus acolo, pentru ca nu va intra din cauza traversei pe care tocmai ce ai vopsit-o

cu problema asta ce faci?
                  sigpicMy ride

Comment

• taiem traversa

Comment

• nu prea e bine sa o taiem. am indoit-o).

Comment

• salut, ce ai folosit la crearea continuarii liniilor pentru aplicarea fibrei?
                        Nu-i bai...

Comment

• am luat grila de la alt spoiler spart de MCV (daca ai mcv pui de mcv daca ai de berlina pui de berlina, difera latimea) am taiat dupa grila alte linii, le-am lipit cu picatura dupa care le-am ranforsat cu fibra de sticla pe interior. CHIT si rabdare)

Comment

• ti se vor face ca valurile Dunarii
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• nu neaparat, unii au pus placbanda metalica, foarte subtire, foarte usoara, foarte ieftina si foarte greu de indoit din cauza profilului pe toata lungimea dungilor si nici cu mana daca apesi nu se indoaie
                              sigpicMy ride

Comment

• daa n-as sti din proprie experienta......
                                Ideea este ca pana acum, pe forum , nu am vazut o grila ca asta , care sa se mentina dreapta o perioada buna de timp...
                                Poate-mi poti da exemple... este posibil ca sa ma insel...

PS> scoate din schema pe cei care au dungile lipite intre ele pe mijloc ( gen matheo sau MVP )
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google