If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mai bine ai fi inceput sa`i schimbi gumele , decat sa pui bucatile alea de fibra "aruncate" pe masina.
siguranta inainte de toate , mai uita`te prin topicuri ce se vorbeste despre kormoran si ce zic cei patiti.
mai bine ai fi inceput sa`i schimbi gumele , decat sa pui bucatile alea de fibra "aruncate" pe masina.
siguranta inainte de toate , mai uita`te prin topicuri ce se vorbeste despre kormoran si ce zic cei patiti.
sunt montana ,sunt cauciucurile masini originale,anu asta le schimb
cam toata lumea l- luat in pleazna pe grutz...nu mai fiti rai..cu toate ca toti gresim la inceput...apropo..tuning dupa buzunarul fiecaruia..dar te rog sa fie cu gust..plasticulire alea ma enerveaza si pe mine...:P
eu i-am zis sa isi faca my ride, sa nu mai puna pozele peste tot si sa posteze doar de dragul de a posta; la my ride primeste si laude, si sfaturi ce il intereseaza direct si critici (sau nu)
problema noastra e ca posteaza doar sa se afle in treaba, intelegem ca e tanar si la inceput dar totusi ... exista un regulament facut sa fie respectat de toata lumea
stai asa, cand o pui pe masina, o sa trebuiasca sa decupezi din ce ai pus acolo, pentru ca nu va intra din cauza traversei pe care tocmai ce ai vopsit-o
am luat grila de la alt spoiler spart de MCV (daca ai mcv pui de mcv daca ai de berlina pui de berlina, difera latimea) am taiat dupa grila alte linii, le-am lipit cu picatura dupa care le-am ranforsat cu fibra de sticla pe interior. CHIT si rabdare)
nu neaparat, unii au pus placbanda metalica, foarte subtire, foarte usoara, foarte ieftina si foarte greu de indoit din cauza profilului pe toata lungimea dungilor si nici cu mana daca apesi nu se indoaie
daa n-as sti din proprie experienta......
Ideea este ca pana acum, pe forum , nu am vazut o grila ca asta , care sa se mentina dreapta o perioada buna de timp...
Poate-mi poti da exemple... este posibil ca sa ma insel...
PS> scoate din schema pe cei care au dungile lipite intre ele pe mijloc ( gen matheo sau MVP )
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment