Tuning Grila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• doar linia de sus "falfaie" putin (e mai moale). sper sa nu avem probleme

Comment

• iarna n-ar fi probleme..insa vara din cauza caldurii si din cauza vanturilor etc etc..mie mi s-a intamplat sa mi se indoaie. Poate tu esti mai norocos
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Grila

Originally posted by Thejock3r View Post
        daa n-as sti din proprie experienta......
        Ideea este ca pana acum, pe forum , nu am vazut o grila ca asta , care sa se mentina dreapta o perioada buna de timp...
        Poate-mi poti da exemple... este posibil ca sa ma insel...

PS> scoate din schema pe cei care au dungile lipite intre ele pe mijloc ( gen matheo sau MVP )

Sal , mi ar place si mie grila cum are andr3w , dar din cate citesc aici din experienta ta nu e foarte solida lucrarea si spui ca ,,falfaie ,, in special vara de la caldura , ai putea sa mi spui cum au facut matheo sau MVP ,lipite intre ele pe mijloc , sau un alt mod sa fie rezistente ?
        ms frumos !

Comment

• Pai , ei au folosit o bucatica de plastic, pe interiorul grilei , de care au lipit grila....sper sa intelegi ce am vrut sa zic
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Oarecum inteleg , au lipit o bucata de plastic de marimea vechei sigle pe interior si de ea au atasat completarile transversale de la grila , ceva de genul ? si nu se vede bucatica aceea de plastic urat ? ai putea daca te rog sa gasesti o poza ?
            ms frumos

Comment

• exact...acum de vazut sau nu...nu pot spune nimic! verifica pe threadurile lor ! poate gasesti poze...
              sigpic

Comment

• Si este mai rezistent sistemul asta asa ? de ranforsare cu plasticul ala pe interior ?
                adica nu mai au probleme vara de la caldura sau se se deterioreze ?
                ms

Comment

• oricat ti-as incerca sa-ti dau eu raspunsul....cred ca tot ei sunt cei care te pot lamuri. eu am spus ce am patit eu....
                  sigpic

Comment

• daca dai bine cu chit si vopsesti nu se observa.cred ca e mai bine sa ranforesezi cu fibra pe interior decat sa pui o platbanda de fier dintr-o parte in alta(cum am mai auzit). PAREREA mea, platbanda e grea si se lasa... Nu am avut ocazia sa vad cum rezista la temperaturi ridicate.

Comment

• gata si grila. M-am interesat, iar vara, la temperaturi ridicate nu se indoaie. (fibra de sticla rezista la temperaturi inalte). O sa revin cu poze mai clare.
                      Attached Files

Comment

• A iesit misto, dar trensversala aia ce i-ai facut de nu a trebuit sa nu tai din grila?

Comment

• a dat cu ciocanu
                          sigpicMy ride

Comment

• da..ciocanu'))

Comment

• Stiti pe cineva din Pitesti care monteaza plasa in loc de grila?
                              Domina ca sa nu fi dominat!

Comment

• Originally posted by LEOMCV View Post
                                Stiti pe cineva din Pitesti care monteaza plasa in loc de grila?
                                O poti face si tu singur, daca citesti umpic forumul, asa am facut si eu si a iesit intr-un final, numa ca eu nu am prinso cu silocon sau altceva, ci in soricei. Nu se misca, nu a cazut, totul e ok. Spor
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google