doar linia de sus "falfaie" putin (e mai moale). sper sa nu avem probleme
Tuning Grila
Collapse
X
-
iarna n-ar fi probleme..insa vara din cauza caldurii si din cauza vanturilor etc etc..mie mi s-a intamplat sa mi se indoaie. Poate tu esti mai norocossigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Grila
Originally posted by Thejock3r View Postdaa n-as sti din proprie experienta......
Ideea este ca pana acum, pe forum , nu am vazut o grila ca asta , care sa se mentina dreapta o perioada buna de timp...
Poate-mi poti da exemple... este posibil ca sa ma insel...
PS> scoate din schema pe cei care au dungile lipite intre ele pe mijloc ( gen matheo sau MVP )
Sal , mi ar place si mie grila cum are andr3w , dar din cate citesc aici din experienta ta nu e foarte solida lucrarea si spui ca ,,falfaie ,, in special vara de la caldura , ai putea sa mi spui cum au facut matheo sau MVP ,lipite intre ele pe mijloc , sau un alt mod sa fie rezistente ?
ms frumos !
Comment
-
Oarecum inteleg , au lipit o bucata de plastic de marimea vechei sigle pe interior si de ea au atasat completarile transversale de la grila , ceva de genul ? si nu se vede bucatica aceea de plastic urat ? ai putea daca te rog sa gasesti o poza ?
ms frumos
Comment
-
daca dai bine cu chit si vopsesti nu se observa.cred ca e mai bine sa ranforesezi cu fibra pe interior decat sa pui o platbanda de fier dintr-o parte in alta(cum am mai auzit). PAREREA mea, platbanda e grea si se lasa... Nu am avut ocazia sa vad cum rezista la temperaturi ridicate.
Comment
-
gata si grila. M-am interesat, iar vara, la temperaturi ridicate nu se indoaie. (fibra de sticla rezista la temperaturi inalte). O sa revin cu poze mai clare.
Comment
-
Originally posted by LEOMCV View PostStiti pe cineva din Pitesti care monteaza plasa in loc de grila?Attached Files
Comment
Comment