buna baieti ma poate ajuta si pe mine cu un sfat asi vrea sa imi unesc si eu grila pt ca am ramas fara stema si e cam urata asa, iar o grila noua e 140 de lei si de bani astia cred ca pot face modificarea voi ce spuneti. dati-mi un sfat bun va rog
Tuning Grila
Collapse
X
-
Daca atit e o stema deaia o vind pe a mea.
Si eu as modifica pentru ca arata mai bine.
Citeste mai mult,iti cumperi toate materialele si cind e cald te apuci de treaba.Eu astept caldura sa rezolv usa spate care e varza(indoita rau si geam spart)
BaftasigpicPasionat de MCV si natura
Comment
-
E chiar util sa inlocuiesti grila cu plasa .. o spun din experienta !!!! In trafic, un " destept de tirist " care transporta margaritar in bena, fara sa fie acoperita cu prelata, ce venea din sens opus, mi-a lasat 2 ciupituri pe parbriz si cativa faguri indoiti pe radiatorul de AC. Pietricelele au intrat prin grilajul de la bara .... Facand aceasta modificare scapati de astfel de neplaceri cu radiatoarele . Pentru a scapa si cu parbrizul neatins, va recomand un permis de port arma , urmat de un pistol pentru astfel de inconstienti !!!!
Comment
-
Sincer am citit majoritatea posturilor si nu am gasit ceva ce ma intereseaza.. exista grila aceea de la DACIA, aceea din plastic si cred ca arata mult mai bn decat sita sau orice alt gen de plasa. stie cineva unde se gaseste in afara de DACIA? pentru ca nu sunt nebun sa dau 100 de euro pt asa ceva si in plus cred ca se gaseste si in alta parte pe producator. MS!
Comment
-
sincer sa fiu nu sunt asa de tampit sa dau 4 mil pe bucata aia de plastic!chiar as putea sa fac orice altceva cu banii aia. intrebarea este daca mai stie cineva cumva, ceva de genul ala de grila pentru ca sincer cred ca se gasesc"faguri" peste tot pe net, chiar daca nu arata ca aia.. nu?
Comment
-
Originally posted by sor7n View PostSal , mi ar place si mie grila cum are andr3w , dar din cate citesc aici din experienta ta nu e foarte solida lucrarea si spui ca ,,falfaie ,, in special vara de la caldura , ai putea sa mi spui cum au facut matheo sau MVP ,lipite intre ele pe mijloc , sau un alt mod sa fie rezistente ?
ms frumos !Originally posted by Thejock3r View PostPai , ei au folosit o bucatica de plastic, pe interiorul grilei , de care au lipit grila....sper sa intelegi ce am vrut sa zicOriginally posted by sor7n View PostOarecum inteleg , au lipit o bucata de plastic de marimea vechei sigle pe interior si de ea au atasat completarile transversale de la grila , ceva de genul ? si nu se vede bucatica aceea de plastic urat ? ai putea daca te rog sa gasesti o poza ?
ms frumosAttached Filessigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
nu stiu altora cum li sa parut modificatul dar pentru mine e cam greut, tinand cot ca nu am experienta in tinichigerie. e un lucru miticulos. va spuneam de foto am sa pun cateva t ca nu am terminato mai am caeva retisuriAttached Files- IMG_3678.jpg (98.6 KB, 1004 views)
- IMG_3679.jpg (141.4 KB, 1006 views)
- IMG_3680.jpg (100.8 KB, 985 views)
- IMG_3681.jpg (131.6 KB, 981 views)
- IMG_3682.jpg (99.4 KB, 633 views)
- IMG_3683.jpg (115.9 KB, 623 views)
- IMG_3684.jpg (87.5 KB, 579 views)
- IMG_3688.jpg (105.5 KB, 569 views)
- IMG_3689.jpg (111.2 KB, 667 views)
Comment
-
Salut, DonCorleone poti sa pui te rog niste poze cu clemele de prindere a grilei de care vin deasupra de spoiler, am o grila cam zgariata pe acasa si m-ar bate gandul sa o modific
Ps - poti te rog sa faci si o lista cu materialele pe care le-ai folositLast edited by raul_87; 11 March 2011, 11:24.HD-87-DLR
Comment
Comment