Tuning Grila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• buna baieti ma poate ajuta si pe mine cu un sfat asi vrea sa imi unesc si eu grila pt ca am ramas fara stema si e cam urata asa, iar o grila noua e 140 de lei si de bani astia cred ca pot face modificarea voi ce spuneti. dati-mi un sfat bun va rog

Comment

• Daca atit e o stema deaia o vind pe a mea.
      Si eu as modifica pentru ca arata mai bine.
      Citeste mai mult,iti cumperi toate materialele si cind e cald te apuci de treaba.Eu astept caldura sa rezolv usa spate care e varza(indoita rau si geam spart)

Bafta
      sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

• E chiar util sa inlocuiesti grila cu plasa .. o spun din experienta !!!! In trafic, un " destept de tirist " care transporta margaritar in bena, fara sa fie acoperita cu prelata, ce venea din sens opus, mi-a lasat 2 ciupituri pe parbriz si cativa faguri indoiti pe radiatorul de AC. Pietricelele au intrat prin grilajul de la bara .... Facand aceasta modificare scapati de astfel de neplaceri cu radiatoarele . Pentru a scapa si cu parbrizul neatins, va recomand un permis de port arma , urmat de un pistol pentru astfel de inconstienti !!!!

Comment

• Sincer am citit majoritatea posturilor si nu am gasit ceva ce ma intereseaza.. exista grila aceea de la DACIA, aceea din plastic si cred ca arata mult mai bn decat sita sau orice alt gen de plasa. stie cineva unde se gaseste in afara de DACIA? pentru ca nu sunt nebun sa dau 100 de euro pt asa ceva si in plus cred ca se gaseste si in alta parte pe producator. MS!

Comment

• Singura grila pe care am vazut-o era aia de sub numar,in Vitan si era 100ron
            sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

• cand au fost ocazii pe forum la pret de 200 mil grila nu va interesa.
              acuma ca nu se mai gasesc decat la dacia , ori salivati la ele , ori dati 100 coco.
              eu sincer am gasit`o la 100 lei , noroc , am gasit`o ieftin.

Comment

• Mai cautati si pe la dealeri. La noi mai este o bucata la 265 ron, poate aveti noroc sa mai gasiti la pret bun, oricum sub 200 nu cred ca mai aveti vreo sansa.

Comment

• sincer sa fiu nu sunt asa de tampit sa dau 4 mil pe bucata aia de plastic!chiar as putea sa fac orice altceva cu banii aia. intrebarea este daca mai stie cineva cumva, ceva de genul ala de grila pentru ca sincer cred ca se gasesc"faguri" peste tot pe net, chiar daca nu arata ca aia.. nu?

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
                    Sau grila cu spoiler MCV....
                    Unde gasesc si eu asa ceva ?

Comment

• de unde din comert se poate lua fagure gen ala de jos din spoiler?dar la marime universala (gen 50 pe 50)sau ceva de genul?stie cineva?

Comment

• Originally posted by sor7n View Post
                        Sal , mi ar place si mie grila cum are andr3w , dar din cate citesc aici din experienta ta nu e foarte solida lucrarea si spui ca ,,falfaie ,, in special vara de la caldura , ai putea sa mi spui cum au facut matheo sau MVP ,lipite intre ele pe mijloc , sau un alt mod sa fie rezistente ?
                        ms frumos !
                        Originally posted by Thejock3r View Post
                        Pai , ei au folosit o bucatica de plastic, pe interiorul grilei , de care au lipit grila....sper sa intelegi ce am vrut sa zic
                        Originally posted by sor7n View Post
                        Oarecum inteleg , au lipit o bucata de plastic de marimea vechei sigle pe interior si de ea au atasat completarile transversale de la grila , ceva de genul ? si nu se vede bucatica aceea de plastic urat ? ai putea daca te rog sa gasesti o poza ?
                        ms frumos
                        Deci am desenat eu ceva..e cam tarziu cu raspunsul dar poate ajut pe ceilalti care vor sa-si faca
                        Attached Files
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• am si eu o problema cu grila de ph2. a iesit la lipituri in valuri. se poate face ceva ?

Comment

• salutare, am inceput sa imi fac si eu grila la loanul meu e de ph2. vad ca nu s-a mai postat nimic in legatura cu asta si am sa pun eu cateva foto putin mai tarziu. sper sa imi iasa bine .

Comment

• nu stiu altora cum li sa parut modificatul dar pentru mine e cam greut, tinand cot ca nu am experienta in tinichigerie. e un lucru miticulos. va spuneam de foto am sa pun cateva t ca nu am terminato mai am caeva retisuri
                              Attached Files

Comment

• Salut, DonCorleone poti sa pui te rog niste poze cu clemele de prindere a grilei de care vin deasupra de spoiler, am o grila cam zgariata pe acasa si m-ar bate gandul sa o modific
                                Ps - poti te rog sa faci si o lista cu materialele pe care le-ai folosit
                                Last edited by raul_87; 11 March 2011, 11:24.
                                HD-87-DLR

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google